Redactia.ro
Home » Monden » Eveniment important în familia Andreei Esca. Mama prezentatoarei tv a împlinit 80 de ani

Eveniment important în familia Andreei Esca. Mama prezentatoarei tv a împlinit 80 de ani

GALERIE FOTO (6) Eveniment important în familia Andreei Esca.

Eveniment important în familia Andreei Esca. Prezentatoarea tv este cea mai fericită și mândră fiică. Mama sa a împlinit frumoasa vârsta de 80 de ani. Vedeta a anunțat luni că, pentru mama sa,  această cifră, nu reprezintă decât un număr oarecare.

Eveniment important în familia Andreei Esca. Mama prezentatoarei tv a împlinit 80 de ani

Eveniment important în familia Andreei Esca. Jurnalista de la PRO TV se simte norocoasă de părinții săi. Lucia Esca a împlinit luni, 7 iunie, frumoasa vârstă de 80 de ani. Cu ocazia acestei zile, prezentatoarea tv a postat un mesaj emoționant, exprimându-și iubirea față de cea care i-a dat viață. Aceasta a postat o fotografie cu mama e în tinerețe și i-a dedicat câteva cuvinte pe website-ul revistei A List.

Vedetei nu-i vine să creadă că mama ei a ajuns la vârsta de 80 de ani, și totuși este atât de plină de viață. Jurnalista a oferit și câteva detalii din tinerețea mamei sale, dar și despre cum s-a comportat aceasta în rolul de mamă. Potrivit vedetei, Lucia Esca a rămas neschimbată de-a lungul anilor, mărturisind cu mândrie că cea care i-a dat viață este plină de umor. „Nu-mi dau seama, cum este posibil ca mama mea să împlinească 80 de ani?! Are același spirit de observație, același umor, aceleași comentarii caustice și curiozități nemăsurate‘, a scris prezentatoarea de știri.

Andreea a mai spus că mama sa și-ar fi dorit să fie actriță, dar nu a putut să-și îndeplinească visul pentru că tatăl său a fost deținut politic. „Ar fi vrut să fie actriță și cred că i-ar fi reușit de minune (de altfel, toți Gemenii ar trebui să fie pe o scenă), dar, pentru că tatăl ei a fost deținut politic, nu a avut voie să-și urmeze pasiunea’, a mai spus aceasta.

Lucia Esca a fost asistentă medicală și a avut grijă de bolnavii de cancer, vedeta caracterizând-o pe mama sa ca fiind un om cu suflet mare. „În schimb, mulții bolnavi de cancer pe care i-a îngrijit toată viața au câștigat un om cu o inimă mare și cu o dragoste imensă față de semenii aflați în suferință. Și-a făcut profesia cu devotament și cu respect față de colegi și de pacienți, iar asta am admirat mereu la ea’, a scris jurnalista.

Lucia Esca, mama perfectă pentru Andreea Esca

Prezentatoarea de știri susține că a fost cea mai bună mamă, fiindu-i aproape și ajutatând-o să facă cele mai bune alegeri în viață. Jurnalista a precizat că, în perioada când era mică, mama ei o ducea la spectacole, la sport și chiar și în liceu îi verfica ghiozdanul. „A făcut lecțiile cu mine, m-a dus la meditații, la sport, la petreceri, la teatru, la film, la examene, îmi verifica ghiozdanul și în liceu :). A fost și este prietena mea cea mai bună, chiar dacă nu suntem de acord în 80 la sută dintre cazuri. Și acum mă distrează și mă interesează comentariile ei’.

Înainte de a deveni prezentatoare de știri, Andreea Esca a primit un rol de secundar într-un film, în timp ce se afla la liceu, iar din banii câștigați și-a cumpărat o pereche de cercei.„Primii bani i-am câştigat în liceu, când am jucat într-un film despre tinereţe regizat de Geo Saizescu. S-a făcut casting la liceu şi am prins şi eu un mic rol. Din banii primiţi mi-am luat o pereche de cercei cu strasuri, rotunzi, de la Eva’, a mai spus Andreea Esca.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: