Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Esca a răspuns provocării lansate de Valeriu Gheorghiță. Ce spune prezentatoarea tv despre vaccinul anti-COVID19

Andreea Esca a răspuns provocării lansate de Valeriu Gheorghiță. Ce spune prezentatoarea tv despre vaccinul anti-COVID19

GALERIE FOTO (2) Andreea Esca a răspuns provocării lansate de Valeriu Gheorghiță

Andreea Esca a răspuns provocării lansate de Valeriu Gheorghiță. Coordonatorul campaniei de vaccinare împotriva coronavirusului a lansat o provocare pentru Andreea Esca, Mihai Bobonete, Lucian Mândruță și Văru Săndel. Cei patru trebuie să spună ce conține pentru ei vaccinul. Prezentatoarea de la PRO TV a reacționat la provocare!

Andreea Esca a răspuns provocării lansate de Valeriu Gheorghiță. Ce spune prezentatoarea tv despre vaccinul anti-COVID19

Andreea Esca a răspuns provocării lansate de Valeriu Gheorghiță. În urmă cu câteva zile, Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei de vaccinare i-a provocat pe Andreea Esca, Mihai Bobonete, Lucian Mândruță și Văru Săndel. Specialistul le-a cerut acestora să spună ce conține pentru ei vaccinul anti-COVID19. Valeriu Gheorghiță a declarat că se va pune accent pe trei factori esențiali, în ceea ce privește campania de vaccinare. „Vom avea trei elemente. Primul e legat de comunicarea de comunicare lansată de Guvern împreună cu UNICEF, al doilea va fi certificatul verde digital, al treilea va fi campanie de vaccinare.”, a declarat coordonatorul Campaniei Naționale de Vaccinare Anti-COVID-19.

Recent, Andreea Esca a răspuns provocării lansate de specialist. Jurnalista a postat un clip video pe pagina de Facebook RO Vaccinare, în care a vorbit despre vaccin. “Cred că fiecare trebuie să facă exact ceea ce îi dictează conștiința. Eu m-am vaccinat pentru că vreau să se termine odată cu această pandemie, să merg fără mască peste tot, să dansez la petreceri și să merg la festivaluri, să mă întâlnesc cu toți cunoscuții și cu toți prietenii mei. Vreau să călătoresc, vreau să merg la treatru, la film cu fața descoperită. Așa că dacă mă întrebați ce conține acest vaccin pentru mine…Ei bine, conține speranța că ne vom întoarce la viața de dinainte de pandemie”, a spus Andreea Esca.

Mihai Bobonete a acceptat și el provocarea lui Valeriu Gheorghiță. Actorul a îndemnat românii să se vaccine împotriva coronavirusului, pentru ca țara să revină la normalitate. La rândul său, actorul din Las Fierbinți a provocat altre treei vedete. “Salutare! Am fost provocat de colonelul Valeriu Gheorghiță să vă spun ce conține vaccinul pentru mine. Vaccinul conține liniște și un viitor așa cum trebuie să îl avem și un început de nouă viață trăită așa cum trebuie. Liber, fără frici, fără ură. fără teamă, fără nimic. Vaccinul conține un viitor exceptional. Vă recomand vaccinul și vă spun că mie nu mi-a făcut rău, ci mi-a făcut bine”, a spus actorul. Mihai Bobonete i-a provocat pe Micutzu, Cabral și Bogdan Naumovici.

Andreea Esca a răspuns provocării lansate de Valeriu Gheorghiță
Andreea Esca
Mihai Bobonete

Valeriu Gheorghiță, despre campania de vaccinare

Specialistul a anunțat că a filmat un nou clio video de informare a populației în ceea ce privește beneficiile vaccinării COVID19. Mai mult, acesta consideră beneficiă implicarea personalităților din mass media în campania de imunizare. „În calitatea de coordonatori ai campaniei naţionale de vaccinare, am filmat şi noi un scurt material video prin care transmitem ce conţine vaccinul pentru noi, arătând elementele personale care nouă ne-au lipsit în această perioadă de pandemie. Vom lansa şi o provocare pentru cei cunoscuţi pentru a împărtăşi împreună ce conţine vaccinul.Vaccinul conţine mai puţină suferinţă, mai puţini oameni bolnavi, mai puţine decese, mai puţine restricţii. Vaccinul conţine bucuria lucrurilor care ne-au lipsit în toate aceste luni de pandemie. Conţine concedii petrecute la mare şi în Deltă cu prietenii şi familia. Conţine mersul la locul de joacă cu copiii. Conţine zâmbetul oamenilor din spatele măştilor. Vaccinul conţine normalitate.”, precizează Valeriu Gheorghiță”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: