Redactia.ro
Home » Monden » Vali Vijelie este cunoscut de toată lumea, dar tu știi cum arată fiica sa? Cati are 23 de ani și este studentă

Vali Vijelie este cunoscut de toată lumea, dar tu știi cum arată fiica sa? Cati are 23 de ani și este studentă

GALERIE FOTO (2)

Vali Vijelie este cunoscut de toată lumea, dar tu știi cum arată fiica sa? Cati are 23 de ani și este studentă la o facultate de Drept din Capitală. Cati a crescut și le ține concurență celorlalte fete celebre de maneliști, Betty Stoian și Karmen Minune.

Cum mai arată fata lui Vali Vijelie

Cati Rusu nu mai este o fetiță ci s-a transformat într-o adevărată domnișoară care întoarce capete când merge pe stradă. Vali Vijelie este mândru foc de fiica sa mai ales că aceasta a ales să urmeze studii la cea mai buna universitate privată din Capitală pe ramura de științe juridice.

Cati Rusu are naș „cu valoare”, fiind botezată chiar de Adrian Minune. Acesta a botezat-o Cati după numele soției sale, cati Simionescu.

sursa foto: captură youtube

Cati Rusu, interviu controversat

Nu de mult, fiica lui Vali Vijelie a acordat un interviu celui mai cunoscut site de juridice din țară. Gurile rele au atacat-o imediat pe fiica manelistului, spunând că este slăbuță în domeniu și că acest interviu a fost un adevărat fiasco.

Cati Rusu își dorește să își construiască o carieră de avocat în România. Aceasta a precizat că a ales acest domeniu fiindcă îi place, iar numele tatălui ei celebru nu o va urmări în jobul pe care îl va avea.

Am decis să iau alt drum decât tatăl meu și am zis cum să fac ca numele meu să nu aibă nicio legătură cu tatăl meu. Am zis ok, va trebui să învăț și asta mi s-a părut calea cea mai bună. Atâta timp cât tatăl meu nu se află pe niciunde în Drept, pot spune că nu-l cunoaște foarte multă lume în domeniul acesta, mi s-a părut cel mai bun mod să mă evidențiez eu, să fiu eu prima și după el.„, a povestit Cati Rusu, fiica manelistului Vali Vijelie, în interviul acordat site-ului de juridice.

Cati a mai fost întrebată despre opinia sa legată de comunicarea pe grupurile de pe rețelele sociale în ceeace privește facultatea, având în vedere că ultimul an universitar s-a desfășurat online.

Ai o zi în care nu poți să ajungi și-ți dă cursul un alt elev. discuți subiecte, mai afli ce s-a mai întâmplat la facultate.”, a  afirmat fiica manelistului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: