Redactia.ro
Home » Monden » Care este numele adevărat al lui Vali Vijelie. Așa apare în buletin

Care este numele adevărat al lui Vali Vijelie. Așa apare în buletin

Nume real Vali Vijelie

Vali Vijelie este unul dintre cei mai apreciați și, în același timp, unul dintre cei mai longevivi artiști de la noi din țară. Totuși, puțini sunt cei care știu care este numele său real, pentru că „Vali Vijelie” este doar un nume de scenă.

Care este numele real al lui Vali Vijelie. Așa îl cheamă în buletin

Vali Vijelie este unul dintre cei mai apreciațu artiști muzicali din țara noastră. Totuși, acesta nu este numele său real, chiar dacă acesta e cel care l-a făcut celebru. În buletin, pe Vali Vijelie îl cheamă Valentin Rusu. Mai mult, el spune că și-a primit numele de scenă chiar de la idolul său, ce îi era și rudă.

„Înainte, când te lansai în muzică, o luai casă cu casă, stradă cu stradă, oraș cu oraș. Eu am studiat în casă la Dorel Cocoșatu, care cânta foarte bine cu acordeonul. M-a luat la un botez prin jurul Bucureștiului. Și întreba toată lumea cine sunt. Fiind vărul lui Mircea Vijelie, idolul meu, mi s-a spus direct: Vali Vijelie”, a spus artistul în cadrul emisiunii „40 de întrebări”.

Vali Vijelie are numele mamei sale. Care este motivul real

Pe vremea când părinții lui Vali Vijelie au devenit un cuplu, tatăl lui era deja căsătorit cu altă femeie, iar toți copiii acestora au primit numele mamei lor. De altfel, părinții lui nu s-au mai căsătorit niciodată. Tatăl său a divorțat de prima soție, dar nu s-a recăsătorit cu mama lui Vali Vijelie.

”Tata, când s-a luat cu mama mea, era căsătorit. Apoi, nu s-a mai căsătorit. Toți copiii sunt pe numele mamei. Se trăia într-un concubinaj, așa era atunci, pe vremea lui Ceaușescu. Important pentru ei era că se iubeau. Toți frații suntem pe numele mamei, chiar dacă părinții noștri au trăit împreună până la adânci bătrâneți. Tata a divorțat de fosta soție, dar nu am mai schimbate numele”, a mai spus cântărețul.

Vali Vijelie trece acum printr-o perioadă grea din viața sa, după ce și-a pierdut mama. Acum, el suferă după pierderea ei și devine foarte emoțional când vorbește despre aceasta. De atunci, el a decis să nici nu își mai serbeze ziua de naștere.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: