Redactia.ro
Home » Monden » Culiță Sterp, detalii despre nunta cu Daniela Iliescu: ”Nu vreau să stric surpriza”

Culiță Sterp, detalii despre nunta cu Daniela Iliescu: ”Nu vreau să stric surpriza”

Culita Sterp si iubita lui

Culiță Sterp și Daniela Iliescu mai au puțin și urmează să devină părinții unui băiețel. Cei doi încă nu sunt căsătoriți, iar mulți admiratori ai lor se întreabă când vor face și nunta.

Culiță Sterp, detalii despre nunta cu Daniela Iliescu: ”Nu vrea să stric surpriza”

Într-o sesiune video, pe rețelele de socializare, în care el și iubita lui, Daniela Iliescu, arătau mesaje din perioada când nu formau un cuplu, Culiță Sterp a oferit detalii despre căsătoria lor. Artistul a spus că are de gând să o ceară de soție pe Daniela, doar că mai târziu, după botez. Tot după botez au de gând să facă și nunta.

„Sunt foarte fericit. Urmează să avem un copilaș împreună și chestia asta nu o faci cu oricine. Ne-am dorit, nu a fost ceva accidental. Chiar dacă nu suntem încă căsătoriți, o să vină și asta, dar nu vreau să stric surpriza. Vreau să o cer, dar nu vreau să spun când. Prima oară o să facem botezul și după aceea nunta”, a recunoscut Culiță Sterp, potrivit wowbiz.ro

Culiță Sterp: ”Primesc mesaje de la gagici”

La un moment dat, în timpul discuției cu admiratorii lor, lui Culiță Sterp îi suna telefonul, iar acesta a ținut să facă o glumă.

”Daniela Iliescu: Vezi că îți sună telefonul!
Culiță Sterp: Primesc mesaje, nu-i problemă. Primesc mesaje de la gagici.
Daniela Iliescu: Dă-l pe silențios măcar.
Culiță Sterp: Ok, scuze. Ce mă bucur că pot să fac glume cu ea. Muream acum dacă eram într-o altă lume, într-o altă situație”, a fost dialogul dintre cei doi.

 

culita sterp

Când va naște Daniela, iubita lui Culiță Sterp

Iubita lui Culiță Sterp ar fi trebuit să nască până în prezent, dar se pare că bebelușul încă se lasă așteptat. Potrivit unor surse ale publicației FANATIK, data nașterii ar fi trebuit să fie 15 iunie. De altfel, Daniela vrea să nască natural. Reamintim că artistul se află lângă Daniela, din nou, după o perioadă de cinci luni în care a stat plecat în Republica Dominicană. El s-a cerut acasă, din cauză că îi era teamă că nu va mai prinde momentul nașterii băiețelului.

”Eu credeam că o să stau două-trei luni (…) În ultima lună o visam în fiecare noapte pe Daniela. Era foarte greu. Colegii vedeau că stăteam cu gândul acasă. A trebuit să ridic mâna și să plec. Mama Geta și-a dorit să ajung până în finală. Mă vedeam în finală, dacă nu era situația nouă (…) Am slăbit 17 kilograme. Am avut 105 când am plecat”, a descris artistul, în cadrul emisiunii Teo Show.

Și Daniela și-a făcut la rândul ei griji: ”Eu am crezut că va dura până la sfârșitul lui mai. În ultimul timp am început să fiu mai afectată de ce se întâmplă. Multă lume mă întreba: când vine Culiță, o să fie lângă tine?(..) De foarte multe ori vorbdeam cu mama Geta. M-a văzut și ea că sunt afectată. Mi-a insuflat să fiu puternică”, a spus și iubita lui Culiță Sterp.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: