Redactia.ro
Home » Monden » Cât timp mai are până la naștere iubita lui Culiță Sterp. Ce i-au spus medicii

Cât timp mai are până la naștere iubita lui Culiță Sterp. Ce i-au spus medicii

Culita Sterp si iubita lui

Deși data de 10 iunie era preconizată pentru naștere, băiețelul lui Culiță Sterp și al iubitei acestuia, Daniela, se pare că se lasă așteptat. Medicii i-au precizat o altă dată.

Cât timp mai are până la naștere iubita lui Culiță Sterp. Ce i-au spus medicii

Culiță Sterp și Daniela Iliescu urmează ca, în curând, să devină părinții unui băiețel. Doar că, se pare că acesta încă mai așteaptă până la venirea pe lume, deoarece ar fi trebuit să se nască pe data de 10 iunie. Astfel, fostul concurent de la Survivor România și iubita lui au mers la doctor, care le-a estimat o altă dată.

Potrivit unor surse ale publicației FANATIK, săptămâna viitoare ar urma să nască Daniela, iubita cântărețului. Mai exact, pe data de 14 sau 15 iunei. Mai mult, Daniela își dorește să-și aducă pe lume copilul pe cale naturală, și doar dacă vor apărea complicații va accepta cezariana. De asemenea, aceleași surse spun că fostul ”faimos” îi face toate poftele partenerei sale și că-și doresc mai mult de un copil, pe viitor. Totodată, Daniela s-ar fi implicat foarte multe în treburile gospodărești ale familiei Sterp, cât timp artistul a fost plecat în Dominicană, în pofida faptului că este însărcinată. Și acum Daniela s-ar implica la fel de mult.

Culiță Sterp, buchet de flori pentru iubita lui

Ca drept dovadă a faptului că artistul este foarte atent cu iubita sa, zilele acestea el i-a adus un buchet de flori.

Daniela Iliescu, cadou de la Culiță Sterp

Foto: Instagram Daniela Iliescu

Culiță Sterp a revenit acasă, lângă familia lui, în urmă cu două săptămâni, după ce el și-a cerut descalificarea, pentru a-i fi alături Danielei în momentul nașterii.

”Eu credeam că o să stau două-trei luni (…) În ultima lună o visam în fiecare noapte pe Daniela. Era foarte greu. Colegii vedeau că stăteam cu gândul acasă. A trebuit să ridic mâna și să plec. Mama Geta și-a dorit să ajung până în finală. Mă vedeam în finală, dacă nu era situația nouă (…) Am slăbit 17 kilograme. Am avut 105 când am plecat”, a descris artistul, în cadrul emisiunii Teo Show.

Daniela a mărturisit că și ea a început să-și facă griji atunci când a văzut că iubitul ei nu mai revine în țară.

”Eu am crezut că va dura până la sfârșitul lui mai. În ultimul timp am început să fiu mai afectată de ce se întâmplă. Multă lume mă întreba: când vine Culiță, o să fie lângă tine?(..) De foarte multe ori vorbdeam cu mama Geta. M-a văzut și ea că sunt afectată. Mi-a insuflat să fiu puternică”, a spus și iubita lui Culiță Sterp.

În cele din urmă, iată că decizia a fost luată în favoarea lui Culiță Sterp, și i s-a permis să meargă acasă.

”Am luat o decizie în ceea ce-l privește pe Culiță. Motivele sunt de înțeles. Prima dată în viață se naște băiatul lui și își dorește să facă parte din acest eveniment, însă suntem la Survivor. Decizia noastră este aceea de a-l descalifica. Din acest moment, Culiță nu mai face parte din  competiția Survivor Romania. Mâine înainte de joc, Culiță va avea ocazia să-și ia rămas bun de la Faimoși și Războinici” a anunțat Dan Pavel, prezentatorul Survivor România.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: