Redactia.ro
Home » Monden » Culiță Sterp, gest romantic pentru iubita lui. Daniela a fost plăcut surprinsă

Culiță Sterp, gest romantic pentru iubita lui. Daniela a fost plăcut surprinsă

Culiță Sterp si Daniela

De când a revenit de la Survivor România, acasă, lângă iubita lui, Culiță Sterp se bucură de fiecare moment alături de aceasta. Are grijă și să o răsfațe așa cum se cuvine pe Daniela, care urmează să nască în curând.

Culiță Sterp, gest romantic pentru iubita lui. Daniela a fost plăcut surprinsă

Culiță Sterp își iubește foarte mult partenera. Drept dovadă, i-a oferit un buchet imens de flori care a bucurat-o foarte mult pe Daniela. Ea a vrut să le arate și fanilor cât de mult o iubește artistul și a postat florile primite, pe Instagram.

Daniela Iliescu, cadou de la Culiță Sterp

Când trebuie să nască Daniela Iliescu

Data estimată pentru nașterea băiețulului lor este 10 iunie, dar se pare că micuțul încă mai așteaptă să vină pe lume.  Pentru a fi de față în ziua când copilul lor se va naște, Culiță Sterp și-a cerut descalificarea de la Survivor România. Nu credea că va sta mult timp în competiția din Dominicană.

”Eu credeam că o să stau două-trei luni (…) În ultima lună o visam în fiecare noapte pe Daniela. Era foarte greu. Colegii vedeau că stăteam cu gândul acasă. A trebuit să ridic mâna și să plec. Mama Geta și-a dorit să ajung până în finală. Mă vedeam în finală, dacă nu era situația nouă (…) Am slăbit 17 kilograme. Am avut 105 când am plecat”, a descris artistul, în cadrul emisiunii Teo Show.

Și Daniela și-a făcut griji în privința revenerii în România a iubitului ei. ”Eu am crezut că va dura până la sfârșitul lui mai. În ultimul timp am început să fiu mai afectată de ce se întâmplă. Multă lume mă întreba: când vine Culiță, o să fie lângă tine?(..) De foarte multe ori vorbdeam cu mama Geta. M-a văzut și ea că sunt afectată. Mi-a insuflat să fiu puternică”, a spus și iubita lui Culiță Sterp.

În ziua când și-a cerut descalificarea, Culiță a refuzat să mai intre pe traseu și a rugat staff-ul emisiunii să ia o decizie în favoarea lui. Ceea ce s-a și întâmplat.

”Am luat o decizie în ceea ce-l privește pe Culiță. Motivele sunt de înțeles. Prima dată în viață se naște băiatul lui și își dorește să facă parte din acest eveniment, însă suntem la Survivor. Decizia noastră este aceea de a-l descalifica. Din acest moment, Culiță nu mai face parte din  competiția Survivor Romania. Mâine înainte de joc, Culiță va avea ocazia să-și ia rămas bun de la Faimoși și Războinici” a anunțat Dan Pavel, prezentatorul Survivor România.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: