Redactia.ro
Home » Monden » Justin Bieber și Hailey s-au întâlnit cu Emmanuel Macron și Brigitte la Paris! Care este motivul

Justin Bieber și Hailey s-au întâlnit cu Emmanuel Macron și Brigitte la Paris! Care este motivul

GALERIE FOTO (2) Justin Bieber și Hailey s-au întâlnit cu Emmanuel Macron și Brigitte la Paris! Care este motivul

Justin Bieber și soția lui, Hailey, au avut o întâlnire importantă cu președintele Franței, Emmanuel Macron și prima doamnă, Brigitte. Cei doi au fost într-o vizită la Paris și au profitat de moment. 

Justin Bieber și Hailey s-au întâlnit cu Emmanuel Macron și Brigitte la Paris

Justin Bieber și Hailey au avut o întâlnire neașteptată cu președintele Franței Emmanuel Macron și prima doamnă, Brigitte, la Paris. Cei patru au reușit să atragă atenția după ce fotografia lor a adunat patru milioane de like-uri.

Celebrul cântăreț, în vârstă de 27 de ani, și soția lui, se aflat într-o vacanță scurtă în Paris. Nu se știe încă motivul pentru care cei doi s-au întâlnit cu șeful statului, însă au apărut speculații că Macron ar fi inițiat o nouă strategie pentru alegeri.

Cuplul a decis să ceară o întrevedere cu nimeni altul decât Emmanuel Macron, președintele Franței. Conform wmagazine.com, a fost trimis un e-mail către administrația prezidențială, întâlnirea a fost acceptată, iar pe 21 iunie Justin Bieber și Hailey și Emmanuel Macron și Brigitte au stat față în față.

Nu se știe adevăratul motiv pentru care aceștia s-au văzut la Palatul Elysee, însă cert e faptul că Justin Bieber e mândru că l-a cunoscut pe Macron. Pe contul lui de Instagram, artistul a postat o singură imagine de la întrevedere. Soția lui apare în partea stângă, el și președintele stau unul lângă altul, iar Brigitte Macron e în partea dreaptă. Patru milioane de aprecieri i-au oferit fanii pentru această poză.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber)

Ce ținută a purtat Hailey Biber la întâlnirea cu Emmanuel Macron și Brigitte

Fotografia a fost una foarte apreciată, însă cea care a atras atenția în mod deosebit a fost Hailey Bieber. Soția celebrul cântăreț, în vârstă de 24 de ani, a îmbrăcat la întâlnirea cu cuplul prezidențial o rochie nude, mulată pe corp și decupată în partea de sus.

De partea cealaltă, Justin Bieber a îmbrăcat un costum gri închis, o cămașă bleu și în picioare a ales pantofi sport, de o culoare aprinsă.

După întâlnirea cu președintele, Justin Biber și-a dus soția la o cină romantică, la un restaurant renumit din Paris, unde s-au bucurat de ultime zile petrecute în Franță.

Justin Bieber și Hailey s-au întâlnit cu Emmanuel Macron și Brigitte la Paris! Care este motivul

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: