Redactia.ro
Home » Știri » Festivalul Neversea, anulat și în acest an. Ce se întâmplă cu biletele, deja, achiziționate

Festivalul Neversea, anulat și în acest an. Ce se întâmplă cu biletele, deja, achiziționate

Neversea, anulat pentru 2022

Veste tristă pentru fanii festivalului Neversea. După ce în 2020 a fost anulat pentru acest an, organizatorii anunță anularea pentru 2022. Pandemia și timpul prea scurt de planificare a tuturor detaliilor au fost motivele ce au dus la această decizie. Iată ce se întâmplă cu cei care și-au cumpărat bilete pentru evenimentul pe care l-au așteptat cu sufletul la gură.

Festivalul Neversea, anulat și în acest an. Ce se întâmplă cu biletele, deja, achiziționate

Când credeau că se vor bucura de o distracție de care le era dor, fanii festivalului Neversea primesc o veste tristă. Evenimentul se amână iar, fiind reprogramat pentru anul următor 2022. În privința biletelor, deja, cumpărate, responsabilii de eveniment au anunțat că vor lua legătura prin mail cu persoanele în cauză pentru a le pune la dispoziție mai multe opțiuni.

”Din cauza timpului extrem de scurt pentru organizarea festivalului în actualele condiții de pandemie, am fost nevoiți să luăm cea mai dificilă decizie de până acum. După o analiză atentă a opțiunilor noastre, printre care s-a numărat și mutarea Neversea în toamnă, am decis să nu obligăm pe nimeni să facă vreun compromis în privința experienței avute – fie el spectator, membru al echipei tehnice sau artist”, au mărturisit pe Facebook organizatorii evenimentului.

Fanii, dezamăgiți de decizia organizatorilor Neversea

Fanii festivalului nu au primit deloc vestea cu plăcere și au venit cu valuri de critici pe pagina de facebook a Neversea. ”Dezamăgirea extremă, de ce sa pui bilete la vânzare când probabil se știa cu siguranță că nu o să se țină 😡😡😡/Nu se mai tine? :((((/Mai bine anulati festivalul de tot/Dacă neversea nu vreți sa îl mai țineți, poate lăsați lumea care dorește sa intre cu biletele astea la untold/Și anul acesta ați fi putut ține daca v ați fi dorit cu adevărat ,că sunt exact același condiții ca în Septembrie la Untold ,intrau doar cei vaccinați și asta era . Poate vezi in Septembrie că va anulează că vine valul 4 In prima zi cand o sa primesc pensia..o sa se tina si Neversea. Deci mai am de asteptat 30 de ani”, sunt o parte dintre reacțiile internauților.

Festivalul Neversea are loc în România din 2017 și se desfășoară  în apropierea plajei Modern din Constanța.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: