Redactia.ro
Home » Știri » Ce preț au biletele și abonamentele la festivalul Neversea 2021

Ce preț au biletele și abonamentele la festivalul Neversea 2021

Ce preț au biletele și abonamentele la festivalul Neversea 2021

Neversea 2021. Dacă dorești să participi festival, trebuie să știi că încă sunt bilete puse la dispoziție de organizatori. Iată cât costă acestea.

Preț bilete Neversea 2021. Cât costă un abonament

Mai sunt doar câteva luni până în momentul în care va începe Festivalul Neversea, în iulie 2021. Fanii trebuie să știe că biletele sunt încă disponibile, așa că dacă abia acum te-ai decis că vrei să participi, iată că ai o șansă reală.

Prețurile biletelor sunt următoarele:

General Access Basic

134 de euro+ taxe

General Access Flexi

149 de euro+taxe

VIP

210 euro+taxe

Biletele din 2020, disponibile și în 2021

Festivalul a pus la dispoziție celor care au cumpărat bilete pentru ediția din 2020 posibilitatea de a le transforma în bilete „anytime”, cu care pot participa la oricare dintre edițiile viitoare ale Neversea. Cei care nu au dorit asta, au primit banii înapoi.

Vă asigurăm că aveți posbilitatea de a vă transforma abonamentele și biletele din acest an în abonamente și bilete ANYTIME, care vă garantează accesul la una dintre următoarele trei ediții, la alegerea voastră. Ne-am simțit cu adevărat o mare familie când am văzut cu câtă înțelegere și susținere ați primit vestea noastră, peste 95% dintre dintre cumpăratorii de bilete și abonamente la festivalurile din acest an transformându-le în ANYTIME. Ne-ați arătat, încă o dată, că avem cel mai frumos public pe care și-l poate dori un festival, că nu suntem singuri, că aveți încredere în noi și că așteptați la fel de mult ca noi să ne revedem oricând situația ne-o va permite. Iar pentru toată această răbdare și înțelegere, vă mulțumim!”

„Toți cei care nu au ales alternativa ANYTIME PASS, vor putea opta în termen de 30 de zile de la data anunțării ediției 2021, pentru transferarea biletului pentru ediția de anul viitor sau pentru a primi un voucher valoric care va putea fi folosit la achiziționarea altor produse ale organizatorilor.

Cei care se vor afla în imposibilitatea de a participa la ediția din 2021 vor putea opta pentru refund în perioada 1 octombrie – 31 decembrie 2021, conform OUG.70 din 14.05.2020.

De asemenea, toți cei care au nevoie de suport pentru a își reprograma cazările de la Cluj-Napoca și Constanta sau alte situații apărute ca urmare a acestei decizii, ne pot contacta pentru a le oferi tot suportul de care dispunem”, au transmis organizatorii.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: