Redactia.ro
Home » Știri » Line-up la Neversea 2021: cine sunt artiștii care vor performa pe plaja Neversea din Constanța

Line-up la Neversea 2021: cine sunt artiștii care vor performa pe plaja Neversea din Constanța

artisti Neversea 2021

Festivalul Neversea va avea loc în această vară pe plajele din România, după ce ediția de anul trecut a fost suspendată din cauza pandemiei de coronavirus. Iată ce artiști vor urca pe scenă în 2021!

Line-up la Neversea 2021. Cine va cânta la festival

Neversea are loc în 2021, în perioada 8-11 iulie în Constanța, iar pe scenă vor urca mulți artiști cunoscuți. Printre cei anunțați de organizatori sunt TYGA, Dimitri Vegas & Like Mike, Black Eyed Peas, Don Diablo, Nicky Romero.

De asemenea, show-uri de excepție vor face și Tchami și Ummet Ozcan B2B Brennan Heart  Arapu, Cezar B2B Praslea, Kozo B2B Dan Andrei, Priku, Raresh, Sit, Sublee B2B Cap. Pe listă sunt și Borgore, Dirtyphonics, Dub FX și Malaa.

„Cele 4 zile şi 4 nopţi de distracţie şi libertate vor avea loc în cele mai bune şi sigure condiţii, pe plaja din Constanţa, unde pot fi admirate cele mai spectaculoase răsărituri, alături de artişti şi DJ-i de top din lume. Organizatorii vor respecta toate deciziile şi recomandările autorităţilor pentru desfăşurarea festivalului şi vor crea un mediu sigur pentru noi experienţe de neuitat la malul mării. Sănătatea şi siguranţa fanilor, artiştilor, locuitorilor oraşului Constanţa şi a oamenilor implicaţi în organizarea evenimentului sunt principala datorie şi responsabilitate a creatorilor Neversea, alături de distracţia garantată a festivalului”, au anunţat organizatorii.

Condițiile de organizare de la Neversea 2021. Cum sunt acestea

Condițiile de organizare de la Neversea 2021 sunt diferite față din ceilalți ani, din cauza restricțiilor cauzate de pandemia de coronavirus.

„Ne pregătim cu optimism pentru această vară și avem încredere că grupurile de lucru create între reprezentanții autorităților și industria de evenimente vor da naștere acelor măsuri care ne vor permite să reluăm activitatea așa cum s-a întâmplat și în cazul altor industrii”, a spus Edy Chereji, director comunicare Neversea.

Trupa Black Eyed Peas vine pentru a doua oară în România, la festival.

„Salutare fanilor Neversea! Sunt Taboo de la Black Eyed Peas și venim în România. De fapt, ne întoarcem în România, în această vară. Fiți alături de noi la Neversea, în iulie. Sper ca această vară să ne facă să uităm de cea de anul trecut. Rămâneți aproape”, a spus Taboo, membru Black Eyed Peas.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: