Redactia.ro
Home » Stil de viață » Neversea 2021. Ce preț are un abonament la Festival

Neversea 2021. Ce preț are un abonament la Festival

Neversea 2021. Ce preț are un abonament la Festival

Neversea este un festival așteptat de toți tinerii, care are loc în fiecare an, pe plaja cu același nume din Constanța. Este cel mai mare festival de muzică ce are loc pe o plajă din țara noastră. Iată cât costă biletele pentru anul 2021.

Neversea 2021. Când are loc festivalul și cât costă biletele

Pentru prima dată în istoria festivalului, fanii au putut alege data la care să înceapă faimosul Neversea. Astfel, aceștia au putut vota și au stabilit ca Neversea să înceapă pe 8 iulie 2021 și să continue până pe 11 iulie. În 2020, festivalul nu a mai avut loc din cauza pandemiei de coronavirus, însă, în acest an, organizatorii speră că Neversea va putea avea loc, ei asigurând cele mai bune condiții. De altfel, la acest moment mai sunt disponibile doar 31 de bilete și suntem la cinci luni distanță de momentul începerii festivalului Neversea.

„Suntem încrezători că 2021 va fi anul în care vom dansa liberi pe plaja Neversea din Constanța. Chiar dacă în anul acesta nu ne-am văzut fizic cu zecile de mii de fani, 2020 a venit pentru comunitatea din Constanța cu una din cele mai frumoase plaje de pe litoralul românesc, Neversea Beach. Zeci de mii de constănțeni, dar și turiști s-au relaxat în vibe-uri de festival pe plaja din Constanța în cele mai sigure condiții. Suntem încrezători că vara anului 2021 ne va găsi într-o cu totul altă etapă, mult mai aproape de normalitatea pe care o așteaptă întreaga lume. Suntem optimiști că în vara 2021 ne vom revedea pe plaja Neversea de unde se văd cele mai frumoase răsărituri.” , a spus Edy Chereji, directorul de comunicare Neversea.

Ce preț are, de fapt, un bilet la Neversea 2021

Pentru că în 2020 nu a mai avut loc festivalul Neversea, această ediție este, de fapt, reprogramarea celei de atunci, iar fanilor le-a fost acordată posibilitatea de a folosi acele bilete nefolosite în 2020 pentru Neversea 2021. Cei care vor să meargă la festivalul din Constanța mai pot achiziționa încă bilete. Iată cât costă acestea:

  • General Access Basic – 4 Day Pass costă 750 de lei biletul;
  • General Access costă 1.010 de lei biletul;
  • General Admission costă1.623 de lei un bilet.
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: