Redactia.ro
Home » Monden » Inna, în cel mai îndrăzneț costum de baie. Cum și-a făcut apariția la plajă

Inna, în cel mai îndrăzneț costum de baie. Cum și-a făcut apariția la plajă

GALERIE FOTO (7) Inna, în cel mai îndrăzneț costum de baie.

Inna, în cel mai îndrăzneț costum de baie. Este una dintre cea mai apreciată artistă din România, iar în ultima vreme face furori pe Internet cu trupul său de invidiat. Se știe că vara este anotimpul distracției și al relaxării, așa că vedeta noastră a plecat în Vama Veche pentru a se bucura de razele soarelui. Cum s-a pozat vedeta la malul mării?

Inna, în cel mai îndrăzneț costum de baie. Cum și-a făcut apariția la plajă

Inna, în cel mai îndrăzneț costum de baie. Inna a devenit una dintre cele mai apreciate artiste din România, fiind iubită și de publicul internațional. Ani la rând, melodiile sale au fost în topurile muzicale ale lumii. Pentru că a venit vara, majoritatea vedetelor au plecat la mare pentru a se bucura de razele soarelui. Inna a decis să se relaxeze o perioadă și să facă o pauză în muzică. Artista a plecat la Vama Veche unde și-a făcut apariția într-un costum de baie extrem de sexy.

Bruneta a postat o imagine pe rețelele de socializare care a strâns mii de aprecieri. Costum de baie foarte îndrăznet i-a pus în valoare trupul foarte bine conturat, dar mai ales sânii. Fanii au fost extrem de încântați de apariția cântăreței. Inna se poate lăuda cu o siluetă de vis, un trup tonifiat, iar acestea sunt rezultatul unui stil de viață echilibrat.

Artista declara în urmă cu ceva timp că tonusul și silueta de vis sunt rezultatele unui echilibru la care a ajuns. Are mare grijă ca atunci când are câteva zile libere să se relaxeze și să se odihnească. “Incerc sa dorm cat de mult pot atunci cand am timp liber pentru a recupera noptile pierdute pe scena. Beau multe lichide, mananc fructe, fac miscare, masaje, tot ce se poate pentru a avea energie.Mananc ca sa traiesc, nu traiesc ca sa mananc. Miscare, consum lichide, incerc sa pastrez un echilibru in dieta, desi nu este foarte usor, avand in vedere ca mai mereu sunt pe drumuri”, a declarat ea.

Inna, despre problemele financiare

În cadrul unui interviu, Inna pe numele real din buletin, Elena Alexandra Apostoleanu a vorbit despre problemele financiare cu care s-a confruntat înainte să devină cunoscută.”Nu am avut neapărat lipsuri, dar cu siguranţă nu îmi permiteam multe dintre lucrurile de care astăzi mă pot bucura. Multe situaţii au fost dificile, dar m-au făcut mai ambiţioasă, mai perseverentă şi mai dornică să mă autodepăşesc. Toţi banii pe care i-am făcut din muzică au fost reinvestiţi în muzică”, a mărturisit artista.

De asemenea, vedeta a mărturisit că i-a plăcut de mică să fie în centrul atenției și susținea concerte cu prietenii și vecinii de la bloc. ”Am avut o adolescenţă frumoasă, cu multe experienţe frumoase, cu prietenii care s-au păstrat şi până în ziua de astăzi şi cu multă muzică. Eram foarte energică, băieţoasă, nu stăteam locului o clipă. Dădeam concerte prietenilor şi vecinilor la bloc. Îmi plăcea să fiu în centrul atenţiei de mică”, a mai spus Inna. Vedeta a vorbit și despre situațiile dificile cu care s-a întâlnit în timpul eveniemntelor. Deși sunt unele situații tensionate, artista și staff-ul se distrează foarte mult. ”Odată, ne-au fost pierdute bagajele şi nu am reuşit să rezolvăm problema până la concert, aşa că a trebuit să improvizez ţinuta de scenă. De când s-a întâmplat acest lucru, mereu am în bagajul de mână esenţialul pentru show!”, a dezvăluit vedeta. a mai spus Inna.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: