Redactia.ro
Home » Monden » Cine sunt jurații din noul sezon Masked Singer. Mihaela Rădulescu și Inna, două dintre numele prezente

Cine sunt jurații din noul sezon Masked Singer. Mihaela Rădulescu și Inna, două dintre numele prezente

Fanii Masked Singer România au parte de o mare suprinză! Au început filmările pentru noul sezon, iar jurații au publica primele poze. Iată care sunt cele patru mari nume din showbiz care vor avea rolul de detectivi în cadrul noului sezon.

Cine sunt noii detectivi de la Masked Singer

Mihaela Rădulescu va fi unul dintre jurații sezonului 2 al emisiunii Masked Singer. Spre fericirea fanilor, Mihaela Rădulescu se întoarce pe micile ecrane. Conform surselor media, filmările au început deja de câteva zile, iar Iulian Moga va fi din nou regizor. Noul sezon al emisunii va apărea undeva în toamna acestui an și va fi prezentat de Pavel Bartoș.

Un alt nume important care va avea rol de detectiv este Inna. Frumoasa cântăreață a mai participat și în primul sezon al emsiunii în aceeași postură. La fel ca și ea, Horia Brenciu revine și în cel de-al doilea sezon. Al patrulea detectiv este chiar actorul Alex Bogdan.

Ce au declarat Mihaela Rădulescu, Inna și Pavel Bartoș

Am intrat în acest proiect cu maxim de chef și un soi de siguranță masivă în capacitățile mele de a detecta vedetele… de sub măști. Mi-am zis că e relativ simplu, am citit la viața mea tone de fișe biografice despre mii de invitați, înainte să-i intervievez. Am început filmările pe culmile bucuriei, într-o companie grozavă – echipa, colegii detectivi, prezentatorul, toți de liga întâi. Și, pe măsură ce înaintăm cu filmările, crește entuziasmul, pentru că e un show grozav și scade masiv siguranța că știu cine-i sub mască. Sunt atât de grozave măștile, atât de alambicate prezentările, atât de bine ascunse indiciile, încât… nu ghicim nimic. Cel puțin până acum, măștile au rămas o enigmă și le visez noaptea. Personaje fabuloase, povești de mari vedete, cu viață intensă și cariere sinuoase, un show cum n-ați mai văzut, toate duc spre un sezon absolut demențial de Masked Singer România. Mai rămâne să ne mai și prindem cine strălucește sub măști, cu voci distorsionate și povești de o zgârcenie biografică ce mă chinuie rău. Ador proiectul, abia aștept să vedeți și voi cât de sus se duce acest sezon, la toate capitolele!„, a spus Mihaela Rădulescu.

Sunt entuziasmată să fiu detectiv și în cel de-al doilea sezon de Masked Singer, este un proiect TV extraordinar, în care mă distrez alături de colegii mei, descoperim personaje și povești savuroase, măști spectaculoase. Dacă primul sezon a fost tare, cel de-al doilea sezon va fi cel mai tare, așa că fiți cu ochii pe noi!”, a declarat Inna.

Mă simt ca James Bond! De ce? Pentru că tot timpul voi fi pus în fața neprevăzutului și a surprizei maxime, pe care trebuie să le gestionez. Pentru mine este ceva nou acest format, îmi plac începuturile de drum, îmi plac noutățile, îmi plac provocările. Masked Singer România este primul show în care prezint, dar… nu știu pe cine. S-ar putea sub mască să fie oameni cunoscuți din muzică, din sport, din actorie, din IT, personalități marcante interne și poate internaționale, pot fi oameni pe care-i cunosc de-o viață, tocmai de aceea aștept cu nerăbdare clipa în care voi afla.„, a mărturisit Pavel Bartoș.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: