Redactia.ro
Home » Monden » FOTO. Inna, apariție hot într-un costum de baie roz! Fanii au confundat-o cu Rihanna

FOTO. Inna, apariție hot într-un costum de baie roz! Fanii au confundat-o cu Rihanna

Inna

Inna nu ezită în a-și surprinde fanii de fiecare dată! De data aceasta, a stârnit valuri de admirație după ce s-a pozat într-un costum de baie roz. Pentru o clipă, a fost confundată cu Rihanna.

Inna, apariție hot într-un costum de baie roz! Fanii au confundat-o cu Rihanna

Cu trupul perfect bronzat și într-un costum de baie roz, alcătuit din sutien și pantaloni scurți, așa apare Inna într-o ultimă postare pe Instagram. Artista a adunat peste 60 de mii de aprecieri, sute de comentarii, iar un fan i-a spus: ”Am crezut că ești Rihanna”.

Un lucru ce pare să fi dus la asemănarea cu Rihanna, este coafura Innei, pe care și Rihanna obișnuiește să o poarte. Deoarece costumul de baie dă senzația că artista are forme generoase, un alt fan a asemănat-o  cu Kim Kardashian. ”Sirena roz!”, “Iți vine de minune această culoare!”, “Zeița frumuseții!”, “Wow, cât poți fi de sexy”, “Divina”, “Mi-aș dori să fiu fotograful tău”, sunt câteva dintre mesajele pe Instagramul Innei, scrie protv.ro

 

 

Cu cine se iubește Inna

De mai bine de un an, Inna trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Deliric, pe numele real Răzvan Eremia.. Și el activează în lumea muzicală și are și o afacere prosperă. Deține brand-ul de haine PORC, din care a reușit să obțină o cifră de afaceri de un milion de euro.

Despre relația cu Deliric, Inna a spus: ”A fost un an delicat, diferit, departe de scenă, de călătoriile cu care eram obișnuită, un an în care am petrecut mai puțin timp cu familia, pentru că am vrut să îi protejez. Dar, de asemenea, un an în care am continuat să compun muzică, să filmez videoclipuri, am și călătorit atunci când s-a putut. Am avut și am grijă să respect regulile pentru a fi sănătoasă și pentru a nu îi pune pe cei dragi în pericol” a spus Inna, pentru Playtech.ro.

Ce ar fi fost Inna dacă nu ar fi ajuns artist

În cadrul unui podcast, Inna a spus că i-ar plăcea să fie voce pentru desene animate. Ba chiar a primi și propuneri în acest sens, dar nu a avut timp să se ocupe și de acest lucru. ”Da, voci pentru desene animate. A fost la un moment dat, anul trecut o propunere de la Cartoon Network să fiu voce și n-am avut timp. Eram în turneu în Mexic. Ar fi foarte tare”, a spus Inna în podcastul lui Andi Moisescu.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: