Redactia.ro
Home » Monden » Decizia luată de Adela Popescu! De ce nu își mai scoate bebelușul afară în această perioadă

Decizia luată de Adela Popescu! De ce nu își mai scoate bebelușul afară în această perioadă

GALERIE FOTO (3) Decizia luată de Adela Popescu! De ce nu își mai scoate bebelușul afară în această perioadă

Adela Popescu a luat o decizie uluitoare! Aceasta a hotărât că nu-și va mai scoate bebelușul afară în această perioadă, spunându-le motivul fanilor săi! Soția lui Radu Vâlcan a mărturisit ce i s-ar putea întâmpla copilului, dacă ar fi expus la soare.

Decizia luată de Adela Popescu! De ce nu își mai scoate bebelușul afară în această perioadă

Adela Popescu a născut de curând al treilea copil și, atât ea, cât și Radu Vâlcan, sunt în culmea fericirii. Acum, prezentatoarea de la Pro TV le-a mărturisit urmăritorilor ei că nu își va mai scoate bebelușul afară în această perioadă, asta din cauza temperaturilor ridicate.

Potrivit vedetei, în această perioadă este foarte cald, iar acest lucru ar putea să îi provoace probleme copilului. Soția lui Radu Vâlcan a mărturisit faptul că în condițiile în care îl va scoate afară pe bebeluș, există posiblitatea ca pielea lui să sufere, chiar și în condițiile în care ar sta la umbră.

”Eu am ieșit în sfârșit afară, pur și simplu nu se poate respira, nu se poate respira afară, iar asta cred că mă doare cel mai tare, că nu pot să îl scot la plimbare (n.r.pe bebeluș). Am reușit de vreo două ori așa, în jur de 19:00, să îl scot, dar a avut disconfort, nu a dormit, și îl țin mai mult în casă, din păcate. Pur și simplu nu se poate respira afară. Plus că mi-e teamă să îl scot, din cauza soarelui, efectiv, mi-e teamă să nu se ardă, pentru că știm că pielea se poate arde și indirect, chiar dacă ții bebelușul la umbră. Mă gândesc cu groază ce s-ar fi întâmplat dacă erau băieții acasă, v-am zis că sunt plecați la Șușani, la bunici, și acolo temperatura e puțin mai scăzută, plus că părinții mei au foarte mulți copaci, pot să stea mai mult în curte, că altfel, dacă îi aveam în București, nu știu ce făceam cu ei”, spune Adela Popescu pe InstaStory.

Adela Popescu a ieșit la prima plimbare cu cel de-al treilea băiețel

În urmă cu câteva zile, Adela Popescu a născut cel de-al treilea băiețel. Vedeta este o mămică cu experiență, dar cu toate astea întâmpină multe provocări. Recent, vedeta a ieșit la plimbare cu mezinul familiei, poreclit ”Avionel”.

Mai mult, soția lui Radu Vâlcan a precizat că a reușit să-l adoarmă mai multe ore noaptea. Cu toate că este obosită, Adela a ieșit afară împreună cu băiețelul ei și a postat mai multe clipuri video pe InstaStory. Vedeta le-a spus internauților că se confruntă cu multe provocări, dar reușește să le rezolve pe toate.

”Noi am ieșit la prima plimbărică prin cartier. Suntem acasă de opt zile, copiii au reacționat foarte bine, aveam emoții la Andrei, dar a fost foarte drăgut. Bebelușul mănâncă, ia în greutate, ăsta este un lucru foarte bun, m-am chinuit și de data asta puțin cu alăptatul, chiar dacă aveam impresia că știu tot ce trebuie să știu. Bebelușii sunt diferiți, pentru ei să sugă e ceva nou și trebuie învățați, dar acum e totul bine”, povestește ea.

Fosta prezentatoare de la PRO TV a mărturisit că a reușit să-l adoarmă pe cel mic cinci ore pe timp de noapte. Adela le-a spus secretul mămicilor. „Legat de nopți, ei bine, prima noapte a fost un eșec! S-a trezit cred că la 45 de minute și nu-mi venea să cred că așa o s-o țin câteva luni, asta în condițiile în care și băieții au nevoie de mine mai mult ca niciodată, că îi culc, să le spun povești, să le fac băiță. E normal! Dar a doua noapte l-am culcat în altă cameră, am făcut mai rece, 22 de grade, și a dormit cinci ore legate. După, patru ore legate, după, trei și acum ne luptăm între două și trei ore, dar sunt mulțumită”, le-a transmis Adela Popesc tuturor mămicilor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: