Redactia.ro
Home » Monden » Adela Popescu a postat prima fotografie cu cei trei băieți ai ei. Cum se comportă primii doi cu cel mic

Adela Popescu a postat prima fotografie cu cei trei băieți ai ei. Cum se comportă primii doi cu cel mic

GALERIE FOTO (2) Adela Popescu a postat prima fotografie cu cei trei băieți ai ei. Cum se comportă primii doi cu cel mic

Adela Popescu și Radu Vâlcan au devenit de curând părinți pentru a treia oară. Cei doi au postat și prima fotografie cu cei trei copii. 

Adela Popescu a postat prima fotografie cu cei trei băieți ai ei. Cum se comportă primii doi cu cel mic

Adela Popescu și Radu Vâlcan au devenit părinți pentru a treia oară în urmă cu aproape o săptămână. Zilele trecute au ajuns și acasă cu cel mic, iar de acum aceștia și-au început viața cu cei trei copii. Se pare că Andrei și Alexandru, primii băieți ai prezentatorilor TV, s-au obișnuit deja cu micuțul lor frățior.

Acum, Adela se împarte cu brio între rolul de mamă și cel de vedetă și reușește să le satisfacă toate curiozitățile celor care o admiră. Tot timpul sarcinii și-a ținut la curent fanii cu tot ce se întâmplă în viața ei. Aceasta a postat chiar și primele imagini de când a ajuns acasă cu cel mai mic dintre băieței, iar ultima postare a vedetei i-a emoționat terbil pe fanii acesteia.

Prezentatoarea de la ”Vorbește lumea” a postat prima fotografie cu cei trei copii ai ei împreună, iar din imagine se poate observa că cei doi băieții l-au acceptat imediat pe cel mic și că deja au mare grjă de el. La ora de somn a mezinului, deși ea a spus că nu este sigură cum vor reacționa Alexandru și Andrei, cei doi și-au surprins mama. Băieții care-și doresc ca pe fratele lor să-l cheme Avionel, s-au așezat lângă pătuțul micuțului și plini de iubire și curiozitate l-au admirat cum își făcea somnul de creștere. Astfel că, la vederea unui astfel de cadru, dar și la auzul replicilor celor doi copii, Adela Popescu a pus mâna repede pe telefon, a realizat cea mai emoționantă fotografie, apoi a publicat totul pe rețelele de socializare, spre marea bucurie a fanilor.

”Andrei: Ia, unde-i buricul? / Alexandru: Cu grijă, te rog!” a fost dialogul celor doi frați mai mari atunci când s-au așezat la pătuțul frățiorului mai mic pentru a-i veghea somnul.

Adela Popescu a postat prima fotografie cu cei trei băieți ai ei. Cum se comportă primii doi cu cel mic

Ce cadou a primit Adela Popescu după ce a devenit mamă a treia oară

Adela Popescu a primit un tort la întoarcerea acasă cu cel de-al treilea copil. Actrița a postat cadoul pe rețelele de socializare și a ținut să sublinieze că decorațiunile sunt detalii importante despre venirea pe lume al celui de-al treilea ei fiu.

”Ca să nu mai uit, cum îi e obiceiul, toate detaliile astea”, a scris Adela Popescu pe rețelele de socializare, în dreptul imaginii postate, potrivit Spynews.

De asemenea, actrița a mai mărturisit fanilor că nu a fost deloc ușoară prima noapte cu cel mic. Dincolo de asta, cei doi frați ai mezinului abia venit pe lume s-au bucurat când au făcut cunoștință cu acesta.

”Am ajuns acasă, am trecut de prima noapte care a fost grea, dar știam că așa va fi, adică nu m-a luat prin surprindere. Au fost și lucruri foarte plăcute, adică întâlnirea copiilor, a fost peste așteptări. Suntem la început cu alăptarea, nu este ușor nici de data asta, dar știu că va fi. O să fie câteva zile de chin și țipete, dar o să fie bine. Am să revin să vă mai povestesc cum a fost cu nașterea, cu întâlnirea copiilor, cum a fost cu prima noapte, cum a fost cu alăptarea”, a spus Adela Popescu pe contul ei de Instagram.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: