Redactia.ro
Home » Monden » Adela Popescu a ieșit la prima plimbare cu cel de-al treilea băiețel. Cum a reușit vedeta să-l adoarmă mai multe ore noaptea

Adela Popescu a ieșit la prima plimbare cu cel de-al treilea băiețel. Cum a reușit vedeta să-l adoarmă mai multe ore noaptea

GALERIE FOTO (3) Adela Popescu a ieșit la prima plimbare cu cel de-al treilea băiețel

Adela Popescu a ieșit la prima plimbare cu cel de-al treilea băiețel. Fosta prezentatoare tv trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei. Vedeta tv a adus pe lume cel de-al treilea băiat, iar ca orice mămică cu trei copii, se lovește de multe provocări, dar știe să le găsească rezolvarea. Recent, Adela Popescu le-a spus mămicilor un secret. Cum a reușit să-l adoarmă pe mezinul familiei mai multe ore pe noapte?

Adela Popescu a ieșit la prima plimbare cu cel de-al treilea băiețel. Cum a reușit vedeta să-l adoarmă mai multe ore noaptea

Adela Popescu a ieșit la prima plimbare cu cel de-al treilea băiețel. În urmă cu câteva zile, Adela Popescu a născut cel de-al treilea băiețel. Vedeta este o mămică cu experiență, dar cu toate astea întâmpină multe provocări. Recent, vedeta a ieșit la plimbare cu mezinul familiei, poreclit ”Avionel”. Mai mult, soția lui Radu Vâlcan a precizat că a reușit să-l adoarmă mai multe ore noaptea. Cu toate că este obosită, Adela a ieșit afară împreună cu băiețelul ei și a postat mai multe clipuri video pe InstaStory. Vedeta le-a spus internauților că se confruntă cu multe provocări, dar reușește să le rezolve pe toate. ”Noi am ieșit la prima plimbărică prin cartier. Suntem acasă de opt zile, copiii au reacționat foarte bine, aveam emoții la Andrei, dar a fost foarte drăgut. Bebelușul mănâncă, ia în greutate, ăsta este un lucru foarte bun, m-am chinuit și de data asta puțin cu alăptatul, chiar dacă aveam impresia că știu tot ce trebuie să știu. Bebelușii sunt diferiți, pentru ei să sugă e ceva nou și trebuie învățați, dar acum e totul bine”, povestește ea.

Fosta prezentatoare de la PRO TV a mărturisit că a reușit să-l adoarmă pe cel mic cinci ore pe timp de noapte. Adela le-a spus secretul mămicilor. „Legat de nopți, ei bine, prima noapte a fost un eșec! S-a trezit cred că la 45 de minute și nu-mi venea să cred că așa o s-o țin câteva luni, asta în condițiile în care și băieții au nevoie de mine mai mult ca niciodată, că îi culc, să le spun povești, să le fac băiță. E normal! Dar a doua noapte l-am culcat în altă cameră, am făcut mai rece, 22 de grade, și a dormit cinci ore legate. După, patru ore legate, după, trei și acum ne luptăm între două și trei ore, dar sunt mulțumită”, le-a transmis Adela Popesc tuturor mămicilor.

Adela Popescu a nascut cel de-al treilea copil
Adela Popescu a iesit la plimbara cu fiul ei

Adela Popescu, o mamă relaxată

Chiar dacă are trei copii acum, Adela Popescu se declară o mamă relaxată. Aceasta le-a transmis fanilor săi că viața sa este bună și că se bucură de fiecare clipă a vieții de familie în cinci. ”Ce vreau să spun este că mă așteptam să-mi fie mult mai greu, nu că nu ar fi, privarea de somn te consumă foarte tare, dar ca energie vitală sunt veselă, sunt bine, îl miros, mă bucur mai mult de el, e o chestie super conștientă. Acum mă îngrijorez mai puțin și mă bucur mai mult de bebelușeală”, a mai spus Adela.

Frumoasa mămică susține că nu poate spune momentan cu cine seamănă mezinul familiei, dar dacă e să se ia după mărime, seamănă cu Radu. „Nu știm cu cine seamănă. Copilul a fost mare, dacă e să mă iau după mărime seamănă cu tatăl. A avut 3,620 kilograme”, a mai spus Adela.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: