Redactia.ro
Home » Monden » Cristina Cioran a plecat la mare, în timp ce fiica ei este încă în spital! Cu cine și-a petrecut vacanța vedeta

Cristina Cioran a plecat la mare, în timp ce fiica ei este încă în spital! Cu cine și-a petrecut vacanța vedeta

GALERIE FOTO (3) Cristina Cioran a plecat la mare, în timp ce fiica ei este încă în spital! Cu cine și-a petrecut vacanța vedeta

Cristina Cioran a plecat la mare, în vacanță, cu iubitul ei, în timp ce fetița lor este încă internată în spital, la incubator. Actrița simțea nevoie de relaxare în această perioadă!

Cristina Cioran a plecat la mare, în timp ce fiica ei este încă în spital

Cristina Cioran și-a surprins fanii de pe rețelele de socializare după ce a postat mai multe imagini de la mare, aceasta fiind pe litoralul românesc, în vacanță, în timp ce fiica ei, care se luptă pentru viațăm, se află internată în spital.

Actrița a avut parte de o perioadă foarte grea, după ce în urmă cu câteva zile aceasta a născut fetița prematur. Se pare că acum are nevoie de o perioadă de relaxare și de resetare, asta după ce a simțit stresul acela puternic. Toruși, decizia vedetei i-a făcut pe fanii ei să aibă câteva reacții și să fie dezamăgiți că în timpul în care aceasta se află pe plajă, fiica ei este încă internată.

Cristina Cioran a plecat la mare, în timp ce fiica ei este încă în spital! Cu cine și-a petrecut vacanța vedeta Cristina Cioran a plecat la mare, în timp ce fiica ei este încă în spital! Cu cine și-a petrecut vacanța vedeta

Cristina Ciora a postat câteva imagini pe Instagram. Aceasta nu a purtat costum de baie, ci s-a fotografiat într-o rochie lungă de plajă, sub umbrelă. Aceste postări vin la doar câteva zile după ce vedeta a împlinit 44 de ani și a scris pe contul ei că fiica ei încă are nevoie să crească și va rămâne internată în spital.

”44, happy mom, happy wife! Va multumesc din suflet pentru mesaje, ganduri si incurajari! A fost o zi de nastere si renastere! Am incercat sa raspund tuturor si sper sa nu va suparati pe mine daca nu am reusit sa raspund tuturor. Suntem optimisti si convinsi ca Ema va fi bine! Deocamdata inca este la incubator; va mai sta acolo pana creste suficient ca sa poata fi luata acasa! M au ajutat si ma ajuta mult mesajele si incurajarile voastre! Va multumesc mult pentru urari si abia astept sa va dau vesti!”, a scris Cristina pe Instagram.

Cristina Cioran a fost cerută în căsătorie chiar de ziua ei

Cristina Cioran a fost cerută în căsătorie chiar de ziua ei! Vedeta a trecut printr-o perioadă dificilă, însă pare că lucrurile se rezolvă ușor, ușor. Viața fostei prezentatoare este bună, iar acest lucru a fost văzut chiar și de fanii ei, care au observat un detaliu uluitor!

Fosta prezentatoare TV a născut de curând, însă complicațiile au făcut-o să treacă prin spaima vieții ei. Cristina Cioran a născut prematur, însă acum totul este bine și se poate bucura de primele zile ca proaspătă mămică și chiar soție. De curând, vedeta și-a sărbătorit ziua de naștere, acesta împlinind 44 de ani și a fost prima aniversare din poziția de mămică. Pentru că ține foarte mult la fanii ei, aceasta a postat un mesaj prin care le mulțumește tuturor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: