Redactia.ro
Home » Monden » Cristina Cioran a fost cerută în căsătorie chiar de ziua ei! Ce detaliu au observat fanii

Cristina Cioran a fost cerută în căsătorie chiar de ziua ei! Ce detaliu au observat fanii

Cristina Cioran a fost cerută în căsătorie chiar de ziua ei! Ce detaliu au observat fanii

Cristina Cioran a fost cerută în căsătorie chiar de ziua ei! Fanii au observat un detaliu suprinzător care i-a făcut imediat să se gândească la faptul că cei doi s-au căsătorit.

Cristina Cioran a fost cerută în căsătorie chiar de ziua ei! Ce detaliu au observat fanii

Cristina Cioran a fost cerută în căsătorie chiar de ziua ei! Vedeta a trecut printr-o perioadă dificilă, însă pare că lucrurile se rezolvă ușor, ușor. Viața fostei prezentatoare este bună, iar acest lucru a fost văzut chiar și de fanii ei, care au observat un detaliu uluitor!

Fosta prezentatoare TV a născut de curând, însă complicațiile au făcut-o să treacă prin spaima vieții ei. Cristina Cioran a născut prematur, însă acum totul este bine și se poate bucura de primele zile ca proaspătă mămică și chiar soție. De curând, vedeta și-a sărbătorit ziua de naștere, acesta împlinind 44 de ani și a fost prima aniversare din poziția de mămică. Pentru că ține foarte mult la fanii ei, aceasta a postat un mesaj prin care le mulțumește tuturor.

”44, happy mom, happy wife! Vă mulțumesc din suflet pentru mesaje, gânduri și încurajări! A fost o zi de naștere și renaștere! Am încercat sî răspund tuturor și sper să nu vă supărați pe mine dacă nu am reușit să răspund tuturor. Suntem optimiști și convinși ca Ema va fi bine! Deocamdată încă este la incubator; va mai sta acolo pana creste suficient că sa poată fi luată acasă! M-au ajutat și mă ajută mult mesajele și încurajările voastre! Vă mulțumesc mult pentru urări și abia aștept să vă dau vești!”, a fost mesajul transmis de Cristina Cioran.

Când o va lua acasă Cristina Cioran pe fiica sa

Cristina Cioran, în vărstă de 44 de ani, a trecut prin momente cumplite. Pe 17 iulie, Cristina Cioran a născut prematur, aducând pe lume o fetiță. Micuța se află acum în incubator, iar vedeta așteptă cu nerăbdare ziua în care o va putea aduce acasă pe Ema.

Vedeta a adus-o pe lume pe fiica ei cu două luni mai devreme. Vedeta le-a spus fanilor săi cum speră să treacă de această periodă cumplită.

”As vrea sa impartasesc cu voi cateva ganduri despre tot ce s a intamplat in perioada asta. In primul rand vreau sa va multumesc pentru sutele de mesaje primite, mesaje de incurajare pentru noi, mesaje cu povesti similare. Nu mi am imaginat ca suntem atat de multi si multe, cele care trecem prin astfel de momente si vreau sa va spun ca ma ajuta enorm sa merg mai departe si sa prind curaj. Ema e puternica, are o strangere de mana ca tati, zambet ca mami, curaj si ambitie”, le-a spus Cristina sustinătorilor ei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: