Redactia.ro
Home » Monden » Cristina Cioran a fost externată, dar nu și fetița sa. Care este starea celei mici

Cristina Cioran a fost externată, dar nu și fetița sa. Care este starea celei mici

Prima reacție a Cristinei Cioran după ce a anunțat că este însărcinată! ”Sunt foarte fericită”

Cristina Cioran a fost externată. Proaspăta mămică a plecat alături de iubitul său acasă, dar fetița sa a rămas în spital. Care este motivul pentru care Cristina Cioran nu și-a luat copilașul acasă.

Cristina Cioran a fost externată

Cristina Cioran a ajuns acasă de la spital, dar din nefericire nu alături de micuța sa. Fiica Cristinei Cioran a trebuit să rămână în spital pentru a fi ținută sub supravegherea medicilor. Motivul este chiar nașterea prematură și faptul că micuța nu este suficient de dezvoltată încât să poată merge acasă alături de părinții ei.

Iubitul Cristinei Cioran a fost cel care a făcut primele declarații pe marginea acestui subiect. Alexandru Dobrescu a spus că iubita sa este bine. Despre copilul lor a declarat că se află într-un incubator și că starea de sănătate este una stabilă. El a mai adăugat că este pregătit pentru această experiență deoarece le mai are un băiețel de cinci ani.

Cristina este bine. Nu aș putea să zic că a trecut printr-o cumpănă a vieții. Pentru că nu este nici prima, nici ultima femeie care a născut sau care o să nască prematur. Fetița este bine acum, este la incubator. Am avut emoții, este un lucru normal, însă eu eram deja pregătit pentru că mai am un băiețel de cinci anișori deja. Știu ce mă așteaptă.„, a declarat pentru playtech Alexandru Dobrescu, iubitul Cristinei Cioran.

Alexandru Dobrescu, iubitul Cristinei Cioran a spus că cea mică are o rgeutate de două kilograme și că va mai trebui să stea în spital încă două săptămâni. El a spus că cea mică va fi botezată în iarna acestui an.

Cristina s-a externat singură. Fetița o sa mai stea încă două săptamani în spital, ca să ajungă la greutatea care trebuie. Acum are în jur de două kilograme. O să botezăm și copilul. Ne-am planificat ca în iarnă să se întâmple acest lucru. Credem în puterea divină, normal, dar asta nu înseamnă că vrem să botezăm fetița acum, urgent. Până atunci vrem să fim sănătoși și cu toții bine.„, a mai spus Alexandru Dobrescu, iubitul Cristinei Cioran.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: