Redactia.ro
Home » Monden » De ce a născut Cristina Cioran prematur! Vedeta este șocată de motivul care i-a declanșat travaliul

De ce a născut Cristina Cioran prematur! Vedeta este șocată de motivul care i-a declanșat travaliul

De ce a născut Cristina Cioran prematur! Vedeta este șocată de motivul care i-a declanșat travaliul

Cristina Cioran a trecut prin toate stările în ultima perioadă! După ce a născut prematur și a avut câteva complicații cu sarcina, actrița și-a ținut în brațe primul său copil. 

De ce a născut Cristina Cioran prematur! Vedeta este șocată de motivul care i-a declanșat travaliul

Cristina Cioran este puțin bulversată de evenimentele care s-au întâmpla în ultima vreme în viața ei. Actrița, în vârstă de 43 de ani a născut pentru prima dată, însă sarcina a venit și cu câteva complicații, lucru care a dus-o pe aceasta într-o stare de șoc.

Acum că lucrurile s-au mai liniștit puțin, Cristina Cioran a făcut primele declarații despre ce anume s-a întâmplat cu sarcina acesteia. Actrița a fost nevoită să nască prematur, iar în cursul zilei de 18 iulie și-a ținut în brațe copilul. Vedeta și-a întâlnit fetița cu două luni mai devreme decât trebuia.

Cristina Cioran a ajuns de urgență la Spitalul Municipal după ce a făcut o toxiinfecție alimentară care i-a declanșat contracțiile. Din fericire, în momentul acesta ambele sunt în afara oricărui pericol. Cu toate astea, Cristina și micuța Ema vor mai rămâne în vizorul medicilor o perioadă pentru că bebelușa este încă la incubator.

”Mi-am dat seama că devine grav, am sunat la salvare, m-a luat și m-a dus la spital, unde am născut. Am avut o toxiinfecție alimentară, de la ceva greșit mâncat, iar pe fondul ăsta s-a declanșat travaliul. Mai aveam o grămadă până la termen”, a declarat Cristina Cioran în cadrul unei emisiuni TV.

Cristina Cioran și-a îngrijorat fanii cu ultima sa postare

Cristina Cioran și-a îngrijorat fanii în primul clip video de pe rețelele de socializare unde era extrem de temătoare în privința stării de sănătate a fetiței sale. Acum, se pare că amândou sunt bine și sănătoase.

”Am văzut-o azi dimineață, e bine, răspunde la stimuli, respiră singură. Nu știu cât voi mai rămâne în spital, în funcție de starea copilului, de la zi la zi. Oricum azi mai rămân. Aici sunt liniștită că au doctorii grijă de ea. Trebuie să mai stea în incubator câteva zile, pânâ când începe să mănânce singurică. Iubitul meu nu poate să intre în spital, spitalul e carantinat. Nu e singurul caz. E plin aici de copii născuți prematur”, a mai declarat actrița.

Blondina le-a transmis atunci fanilor să se roage pentru Ema: ”Sunt puternică, și fetița mea este puternică. A venit mai devreme, însă. Rugați-vă pentru mine și pentru ea. Mai mult pentru ea!”. Acum, fanii care sunt la curent cu noile vești se bucură extrem de tare pentru că soarele a venit din nou pe strada vedetei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: