Redactia.ro
Home » Monden » Cum se mai simt Cristina Cioran și fetița ei, după nașterea prematură. Alexandru Dobrescu, logodnicul actriței, ultimele detalii

Cum se mai simt Cristina Cioran și fetița ei, după nașterea prematură. Alexandru Dobrescu, logodnicul actriței, ultimele detalii

Alexandru Dobrescu, logodnicul Cristinei Cioran, a oferit detalii despre cum se mai simt actrița și fetița lor, în urma nașterii premature. Duminică seara, Cristina Cioran și-a adus pe lume fiica în a șaptea lună și nu în luna septembrie, așa cum era preconizat. Actrița s-a temut pentru starea de sănătate a bebelușului și a ei, și a îndemnat la rugăciune.

Cum se mai simt Cristina Cioran și fetița ei, după nașterea prematură. Alexandru Dobrescu, logodnicul actriței, ultimele detalii

Alexandru Dobrescu a declarat, luni, că nu și-a vizitat logodnica, după ce a născut-o prematur pe fiica lor. Restricțiile pandemiei nu îi permit să meargă la spitalul unde este internată Cristina Cioran. De asemenea, Alexandru Dobrescu a precizat că atât actrița, cât și bebelușul sunt într-o stare bună.

„Este foarte mare strictețe și nu am voie să merg să le vizitez din cauza pandemiei. Cristina era programată să nască la o clinică privată, în septembrie, însă atunci când au început contracțiile, Ambulanța a dus-o la Spitalul Municipal și acolo se află împreună cu bebelușul. Bebelușul se simte perfect. Cristina nu a văzut-o încă, urmează probabil în câteva ore. Medicul ne-a spus că este rozalie la față. Sunt bine amândouă.”, a declarat Alexandru Dobrescu pentru wowbiz.ro.

Alexandru Dobrescu este convinsă că totul va reveni la normal în familia lui, iar Cristina își va putea îndeplini foarte bine nu doar rolul de mămică, ci și cel de organizator de evenimente. Se gândesc să apeleze și la o bonă pentru creșterea celor mici,

„Cristina este implicată în proiectul „Above the Sky”, care se ocupă de organizarea de evenimente, haine exclusive. Vom îmbina haosul cu arta (zâmbește). Eu mai am un copil de 5 ani dintr-o relație anterioară și suntem o familie unită, ne ajutăm.Probabil o să avem o filipineză care să ne ajute cu copiii, vor fi și bunicii lângă noi și coroborat cu ajutor Divin totul va fi perfect.”, a mai spus Alexandru Dobrescu pentru sursa citată.

Cristina Cioran, detalii despre starea fiicei sale, după nașterea prematură

După ce s-a filmat cu ochii în lacrimi, manifestându-și teama pentru viața fiicei sale, dar și a ei, după nașterea prematură, Cristina Cioran a revenit cu o postare pe Instagram în care a spus că bebelușul este într-o stare bună.

Cristina Cioran a născut prematur. Mesaj disperat, în lacrimi: Sunt  speriată, rugați-vă pentru fiica mea | DCNews

Foto: Cristina Cioran, îngrijorată după nașterea prematură a fiicei

„Eram mai devreme într-o stare deplorabilă, speriată, îngrozită, dar acum vreau să spun că bebelușul este bine, respiră singurică, abia aștept să o văd. Nu mă așteptam la tot ce mi se întâmplă! E adevărat că ultimul an din viața mea e la fel de neașteptat. Mulțumesc pentru susținere”, a spus proaspăta mămică, cu lacrimi în ochi, pe Instagram.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: