Redactia.ro
Home » Monden » Cristina Cioran, detalii despre cum este să fii însărcinată la 44 de ani. Cum va naște

Cristina Cioran, detalii despre cum este să fii însărcinată la 44 de ani. Cum va naște

Cristina Cioran, noi detalii despre sarcina

Actrița Cristina Cioran a uimit pe toată lumea, în urmă cu câteva luni, atunci când a anunțat că este însărcinată. Este bine știut faptul că după 40 de ani, o femeie poate aduce mai greu copii pe lume. Cristina Cioran a oferit noi detalii despre cum a ajuns să fie însărcinată la cei 44 de ani.

Cristina Cioran, detalii despre cum este să fii însărcinată la 44 de ani. Cum va naște

Cristina Cioran radiază de fericire de când a aflat că va deveni mamă, mai exact, mama unei fetițe. Recunoaște că de-a lungul anilor, i-a fost dificil să rămână însărcinată, iar acum la cei 44 de ani a fost luată prin surprindere. Vestea a bucurat-o atât pe ea și partenerul ei, cât și pe mama și sora sa.

INTERVIU Cristina Cioran, totul despre noua iubire şi tatăl copilului pe care-l aşteaptă: "M-a cerut de nevastă la o săptămână după ce ne-am cunoscut"

Foto: Cristina Cioran însărcinată

„De când eram mică mi-am dorit copii şi am gravitat în jurul acestei dorinţe, fiind convinsă că atunci când trebuie să se întâmple, se va întâmpla. Şi aşa a fost. Vestea a fost una dintre cele mai fericite pentru toată lumea, atât pentru noi doi, cât şi pentru mama şi sora mea! Aşa momente minunate şi aşa bucurie… parcă niciodată nu am avut atâta bucurie toate trei!”, a spus vedeta pentru Click pentru Femei.

Cristina Cioran și iubitul ei vor avea o fetiță. Părinții s-au gândit deja la un nume pentru cea mică - WOWBiz

Foto: Cristina Cioran și iubitul ei, Alexandru Dobrescu

Cristina Cioran a precizat pentru aceeași sursă că nu a apelat la vreun tratament anume pentru a rămâne însărcinată, dar ar fi decurs și la această metodă, dacă nu ar fi reușit, pe cale naturală, să aibă un copil în pântec. Totodată, actrița pune totul pe seama destinului, subliniind faptul că nu a forțat lucrurile în relațiile anterioare.

„Ne-am dorit foarte tare amândoi şi am avut câteva încercări şi, într-un final, am reuşit să obţinem o sarcină. Nu am apelat la tratament pentru că nu a fost nevoie. Dacă ar fi fost, probabil că apelam sau încercam să mergem şi în acea direcţie De ce abia acum? Aşa a fost să fie. Eu în nicio relaţie nu am forţat lucrurile, chiar dacă eu îmi doream altceva decât partenerul meu. Am vrut ca totul să vină de la sine. Şi când a fost scris, atunci s-a întâmplat, pentru că eu nu cred în întâmplări, ci în destin”, a continuat ea.

Ce afecțiune medicală a împiedicat-o pe Cristina Cioran să fie mamă mai devreme. Cum i-a recomandat medicul să nască

Deși știe că la vârsta sa, 44 de ani, o sarcină poate avea riscuri, actrița nu este speriată de acest gând. Din cauza unui fibrom uterin, nu a reușit să rămână însărcinată în trecut. De altfel, medicul i-a recomandat vedetei să nască prin cezariană.

„Nicio secundă nu m-a speriat gândul că voi naşte la 44 de ani.  Poate că dacă foloseam aparatul reproducător la timp, nu apărea acest fibrom uterin. Din fericire, este în exteriorul uterului şi nu afectează sarcina. Am indicaţie de cezariană şi voi naşte la un spital privat”, a mai spus Cristina Cioran.

Când va naște Cristina Cioran

Potrivit spuselor sale, Cristina Cioran urmează să nască în luna septembrie.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: