Redactia.ro
Home » Monden » Fotografia cu Cristina Cioran care i-a speriat pe fani! Ce au văzut aceștia în imaginea postată de vedeta însărcinată

Fotografia cu Cristina Cioran care i-a speriat pe fani! Ce au văzut aceștia în imaginea postată de vedeta însărcinată

GALERIE FOTO (2) Cristina Cioran, noi detalii despre sarcina

Cristina Cioran, în vârstă de 43 de ani, este însărcinată pentru prima dată, iar acest lucru o face să radieze de fericire. Prezentatoarea este într-o relație cu iubitul ei de doar 7 luni, dar lucrul care deonstrează că iubirea lor este nemărgiită este chiar copilul pe care cei doi îl așteaptă. Recent, Cristina și-a îngrijorat fanii în urma unei fotografii.

Cristina Cioran, plină de vânătăi pe picioare

Cristina Cioran a publicat fotografie cu burtica de graviduță, dar un aspect i-a îngrijorat pe urmăritorii acesteia. În poza respectivă, internauții au observat că prezentatoares este plină de vânătăi pe picioare. O ipoteză plauzibilă care poate justifica apariția acelor vânătăi ar fi vergeturile care apar anumitor femei în momentul în care sunt însărcinate. Dacă acesta este motivul, îngrijorarea fanilor este deșartă.

sursa foto: instagram

Cristina Cioran, în culmea fericirii datorită sarcinii

Cristina Cioran a surprins pe toată lumea în momentul în care a anunțat că este însărcinată. Frumoasa blondină va deveni mămică pentru prima dată și fericirea se vede pe chipul acesteia în toate fotografiile pe care le face publice.

Sunt foarte emoționată și foarte foarte fericită. (…) Deși am 43 de ani, am ținut această sarcină atât de rapid… iubitul meu credea că se va întâmpla foarte repede, eu eram mai sceptică. Este o sarcină dorită.Ne-am dorit pentru că este o relație foarte frumoasă și neașteptată, ne-am dorit fix asta, să facem și copii. Mi se pare că viața mea va deveni din ce în ce mai frumoasă. Știu că va fi greu. Bine, și lunile astea trei au fost destul de grele. Dar abia le aștept și pe următoarele.„, a fost declarația Cristinei Cioran.

Am ieșit din acea relație de 4 luni și jumătate. Din păcate, relațiile nu mai țin ca pe vremuri. Am decis împreună să nu vorbim despre asta, din respect ptr familiile noastre. Acum sunt împreună cu cineva. Nu e adevărat cum s-a scris, nu Traian m-a părăsit.La un moment dat, nu ne-am mai înțeles și am tot încercat să reluăm relația și nu a mai funcționat. Sufletele s-au deschis atât la mine cât și la el, astfel încât și eu și el suntem fericiți cu alte persoane. Persoanele acestea au apărut imediat după despărțire.”, a povestit Cristina Cioran în cadrul unui interviu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: