Redactia.ro
Home » Monden » Momente de panică pentru Cristina Cioran. Actrița a născut prematur și se teme pentru viața fiicei sale

Momente de panică pentru Cristina Cioran. Actrița a născut prematur și se teme pentru viața fiicei sale

Cristina Cioran, noi detalii despre sarcina

Cristina Cioran a născut prematur, duminică seară. Fetița sa a venit pe lume în a șaptea lună, mai devreme, așadar, decât era preconizat: luna septembrie. Actrița se teme acum pentru viața celei mici și a cerut oamenilor să se roage atât pentru ea, dar mai ales pentru bebeluș: ”Rugați-vă pentru mine și pentru ea. Mai mult pentru ea!”

Momente de panică pentru Cristina Cioran. Actrița a născut prematur și se teme pentru viața fiicei sale

Cristina Cioran a născut mai devreme! Actrița și-a adus fetița pe lume în șaptea lună, deși ar fi trebuit ca acest lucru să se întâmple în luna septembrie. Cristina Cioran, de pe patul de spital, a cerut fanilor și apropiaților să se roage pentru viața celei mici și a ei.

Actrița Cristina Cioran a născut prematur | Money

Foto: Cristina Cioran pe patul de spital, după nașterea prematură

„Sunt puternică, și fetița mea este puternică. A venit mai devreme, însă. Rugați-vă pentru mine și pentru ea. Mai mult pentru ea!”, a transmis Cristina Cioran, scrie playtech.ro

Cristina Cioran, probleme cu nașterea

Cristina Cioran a avut și unele probleme cu sarcina și i s-a recomandat nașterea prin cezariană. Actriței i-a fost depistat un fibrom.

„Fac cezariană, pentru că am un fibrom. Doamna doctor mă sună zilnic. Dar eu sunt foarte emotivă, irascibilă în perioada asta. Mă frământă, pentru că nu știu dacă o să mă descurc cu plânsetele copilului. Mă simt ca un butoiaș care se rostogolește. Mi s-au umflat și picioarele de câteva zile.Mi-am făcut toate poftele de la care mă abțineam. O să mă abțin după de la mâncare. Până acum totul evoluează perfect, totul e în parametrii. Am fost și la mare. Noul Năvodari e superb, am stat și la soare.”, a mărturisit Cristina Cioran într-o emisiune TV.

Cristina Cioran a devenit mamă pentru prima oară la 44 de ani. Actrița nu s-a temut vreo clipă că va avea probleme de naștere, în pofia vârstei.

„Nicio secundă nu m-a speriat gândul că voi naşte la 44 de ani.  Poate că dacă foloseam aparatul reproducător la timp, nu apărea acest fibrom uterin. Din fericire, este în exteriorul uterului şi nu afectează sarcina. Am indicaţie de cezariană şi voi naşte la un spital privat”, a mai spus Cristina Cioran.

De asemenea, actrița a încercat, de-a lungul timpului, să mai aibă copii cu partenerul ei, dar cu greu a reușit. „Ne-am dorit foarte tare amândoi şi am avut câteva încercări şi, într-un final, am reuşit să obţinem o sarcină. Nu am apelat la tratament pentru că nu a fost nevoie. Dacă ar fi fost, probabil că apelam sau încercam să mergem şi în acea direcţie De ce abia acum? Aşa a fost să fie. Eu în nicio relaţie nu am forţat lucrurile, chiar dacă eu îmi doream altceva decât partenerul meu. Am vrut ca totul să vină de la sine. Şi când a fost scris, atunci s-a întâmplat, pentru că eu nu cred în întâmplări, ci în destin”, a continuat ea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: