Redactia.ro
Home » Monden » Margherita de la Clejani, imagini de senzație. Vedeta a apărut în sânii goi

Margherita de la Clejani, imagini de senzație. Vedeta a apărut în sânii goi

GALERIE FOTO (4) Margherita de la Clejani, imagini de senzație.

Margherita de la Clejani, imagini de senzație. După o pauză de câteva luni, Margherita de la Clejani a revenit în forță. Dacă Fulgy era personajul principal în familia Clejanilor, acum a venit rândul tinerei să intre în centrul atenției. Recent, Marga a apărut în sânii goi la „Splash! Vedete la apă!”.

Margherita de la Clejani, imagini de senzație. Vedeta a apărut în sânii goi

Margherita de la Clejani, imagini de senzație. Fiica Vioricăi și a lui Ioniță de la Clejani a avut numeroase probleme cu legea, motiv pentru care a decis să se retragă pentru o perioadă din lumina reflectoarelor. Ei bine, după câteva luni de pauză, Margherita de la Clejani a revenit în atenția telespectatorilor. Vedeta face parte din echipa „Splash! Vedete la apă!”, și deja au apărut primele imagini de la filmări.

Fiica Clejanilor se antrenează din greu la bazinul olimpic de la Bacău. Blondina își dorește să facă față săriturilor complicate din concurs. Ei bine, noile imagini cu aceasta au devenit virale în mediul online, după ce Margherita a apărut fără sutien și doar cu plasturi amplasați în formă de cruce, pe sfârcuri. Se poate observa că vedeta poartă costume de baie extrem de sexy, lăsând la vedere aproape tot. „Bă, ce mă distrez la Splash!”, a scris Margherita la unul dintre videoclipurile postate din culisele emisiunii, pe contul ei de Instagram.

Blondina a postat mai multe clipuri video de la filmări în care apare alături de fostul fotbalist Cristian Pulhac și Fachiru de la Periș, fost concurent la „Românii au Talent”,. Concurenții vor fi jurizați de Nea Marin, Jean de la Craiova și Iulia Albu. Emisiunea va fi difuzată pe micile ecrane în toamnă, la Antena 1, după o absență de 6 ani.

Margherita de la Clejani, implicată într-un accident rutier

Liniștea soților de la Clejani a fost tulburată adesea de comportamentul celor doi copii, Margherita și Fulgy. Anul trecut, Viorica și Ioniță de la Clejani avea să treacă printr-un moment dificil. Fiica lor, 29 de ani, a fost implicată într-un accident rutier. Blondina s-a ales cu dosar penal după ce autoritățile au descoperit că artista consumase substanțe interzise.

De asemena, Marga a făcut la acea vreme, declarații halucinante. „Mă uitam în oglindă și îmi făceam buzele. Veneam de la terasă. Să nu începem cu aberațiile astea. Nu am consumat alcool, alcoolul nu a ieșit, drogul nu a ieșit. Am accidentat pur și simplu o mașină. Veneam de la o petrecere. Nu e treaba ta dacă s-a consumat sau nu alcool. Nu o să mai declar nimic pentru presa din România, eu sunt de la Hollywood”, a fost declaraţia Margheritei. Ulterior, Ioniță de la Clejani s-a scuzat public pentru ieșirea dezolantă a fiicei sale.

În 2019, Marga șoca din nou! Aceasta s-a urcat pe o troiță dedicată eroilor români, iar imaginile au devenit virale. Solista mergea spre Constanța cu niște prieteni, iar la un moment dat a oprit mașina pentru a face poze provocatoare lângă troița ridicată în memoria eroilor căzuți în Revoluție. Vedeta a fost criticată după ce a publicat imaginea pe rețelele de socializare și a decis să o șteargă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: