Redactia.ro
Home » Monden » Oana Mizil a rupt tăcerea. Care a fost, de fapt, motivul scandalului cu Marian Vanghelie

Oana Mizil a rupt tăcerea. Care a fost, de fapt, motivul scandalului cu Marian Vanghelie

GALERIE FOTO (4) Oana Mizil a rupt tăcerea

Oana Mizil a rupt tăcerea. Soția lui Marian Vanghelie a vorbit despre scandalul în care s-a zvonit că ar fi fost agresată fizic de politician. Oana Mizil a dezvăluit ce s-a întâmplat, de fapt, între ea și fostul primar.

Oana Mizil a rupt tăcerea. Care a fost, de fapt, motivul scandalului cu Marian Vanghelie

Oana Mizil a rupt tăcerea. În urmă cu câteva zile, Oana Mizil și Marian Vanghelie au fost implicați într-un scandal de proporții. Partenera fostului politician a ajuns la spital și le-ar fi spus medicilor că ar fi fost agresată fizic de soțul său. Ulterior, doctorii au alertat autoritățile, iar Oana Mizil a făcut plângere penală împotriva soțului ei. Ulterior, aceasta s-a răzgândit și și-a retras solicitarea, dar și ordinul de protecție care fusese emis preventiv. Acum, iubita lui Marian Vanghelie a decis să spună ce s-a întâmplat, de fapt, între cei doi.

Oana Mizil a spus că scandalul ar fi pornit de la faptul că ea își dorea să plece cât mai repede în vacanță, dar fostul primar mai avea câteva lucruri de rezolvat, pe care nu le putea amâna. Așadar, de aici și până la un conflict de proporții nu a mai fost decât un pas. Oana a ajuns la spital după ce i s-a făcut rău din cauza tensiunii. „Vineri seară ne-am certat din cauza faptului că eu voiam să plecăm mai repede la mare și Marian nu putea, pentru că mai avea treabă în București.De la acest lucru ne-am certat, nu din alte motive cum se spune. Plus că eu am probleme cu tensiunea, am cortizonul ridicat. Vineri, atunci, am făcut tensiune și am ajuns la Spitalul Elias, nu am chemat eu poliția. Eu m-am trezit cu poliția lângă mine și mi-au zis să fac plângere penală împotriva soțului meu.”, a povestit Oana Mizil.

Marian Vanghelie este un bărbat gelos

De asemenea, Oana Mizil a mărturisit că cineva le dorește răul și încearcă să le dezbine constant familia. Dovada fiind și câteva mesaje de amenințare primite de iubita lui Marian Vanghelie, după ce s-a împăcat cu soțul ei. „Pot să zic că tot ce s-a întâmplat între noi a fost ceva instrumentat. Se bagă foarte multă zâzanie în familia noastră. În toată perioada cât Marian a fost închis primeam email-uri de la diferite persoane cum că Marian mă înșală, lucru care nu este adevărat. Nu am crezut nicio clipă acest lucru. Mulți încearcă să ne dezbine familia. După ce ne-am împăcat am primit un mesaj agresiv, de amenințare, în care ni se spunea că ne-am pus împotriva multora și nu o să ne fie bine.”, a mai spus Oana Mizil.

Referitor la zvonul conform căruia Oana Mizil ar fi avut un schimb de mesaje cu un bărbat misterios, aceasta a exclus această variantă, menționând că nu i-ar fi niciodată infidelă lui Marian Vanghelie. Chiar și așa, Oana recunoaste că iubitul ei este o persoană geloasă. „Marian este un bărbat gelos, nu ascund asta, și nu aș face lucrul ăsta niciodată, să îl înșel vreodată pe Marian. Marian este tatăl copilului meu. Eu am o familie, un copil și sper să mai avem un bebeluș. De doi ani mă chinui să devin mamă.”, a mai spus iubita fostului edil.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: