Redactia.ro
Home » Monden » Primele imagini cu Marian Vanghelie și Oana Mizil după împăcare. Cei doi se află pe litoral

Primele imagini cu Marian Vanghelie și Oana Mizil după împăcare. Cei doi se află pe litoral

Primele imagini cu Marian Vanghelie și Oana Mizil după împăcare. Cei doi se află pe litoral

Au apărut primele imagini cu Marian Vangheliei și Oana Mizil după împăcare. Cei doi au fost surprinși în timp ce se relaxau pe litoral. 

Primele imagini cu Marian Vanghelie și Oana Mizil după împăcare. Cei doi se află pe litoral

Marian Vanghelie și Oana Mizil au fost surprinși pentru prima dată după marele scandal provocat în urmă cu o săptămână. Aceștia au lăsat cearta deoparte și au plecat pe litoral unde petrec câteva clipe de relaxare.

Cei doi au părut foarte degajați, fiind înconjurați de prieteni și relaxându-se la o masă alături de aceștia. Imaginile au fost publicate de Antena 3. După scandalul izbucnit săptămâna trecută, când Oana Mizil a ajuns la spital, iar Marian Vanghelie a fost luat la întrebări de poliție, cei doi au negat că ar fi existat o agresiune.

”Nu m-a lovit. A fost o mare exagerare. Pe fondul de stres al soțului și pe fondul meu de stres, pentru că de 5 ani suntem practic hărțuiți de DNA și nu numai, pur și simplu am ajuns la un moment de oboseală, de saturație, de nervozitate. În orice familie există momente de tensiune, momente frumoase, momente grele și ușoare, iar vineri seara am avut o mică altercație cu soțul meu. Eu voiam să plec la mare mai devreme, el nu putea să plece din cauza proceselor și pur și simplu ne-am supărat și ne-am certat”, a declarat Oana Mizil la Antena 3.

”Fiecare se ceartă în felul lor. Eu am talentul meu. Adică din păcate nu am vrut să iasă o chestie delicată. Talentul asta al meu câteodată este pozitiv, câteodată este negativ. Acum a ieșit pe negativ”, a conchis și Marian Vanghelie la Antena 3.

Oana Mizil și Marian Vanghelie vor să mai facă un copil

Oana Mizil și Marian Vanghelie au uitat deja evenimentul care i-a ținut pe prima pagină a trabloidelor. Bruneta a făcut un anunț șocant, spunând că vrea să mai facă un copil și lucrează de ceva vreme la acest aspect. În ciuda vârstei, ea speră să poată rămâne din nou însărcinată.

Episodul de sâmbătă, în care Oana a ajuns la spital după o altercație cu iubitul ei, Marian Vanghelie, a șocat pe toată lumea. După ce au apărut informațiile în presă, aceasta a mărturisit că într-adevăr a existat o ceartă, însă nu poate fi deloc vorba de bătaie. Oana a spus că a ajuns la spital din cauza tensiunii crescute, iar spitalul a anunțat ulterior poliția după ce vedeta le-a spus că s-a certat cu partenerul ei.

Se pare că acum totul merge bine în relația lor, aceasta mărturisind că își dorește încă un copil. Deși a ajuns la vârsta de 45 de ani, soția lui Marian Vanghelie a mărturisit că își dorește să mai aducă pe lume un copil și lucrează în acest sens pentru ca ea și fostul primar să devină iar părinți, mai ales că și fiica lor vrea să mai aibă un frate sau o soră.

”Îl susțin şi rămân partenera lui Marian Vanghelie şi, vă spun în premieră, mă chinui să mai fac un copil. Maria își dorește încă un frate, o surioară, şi ne mai dorim un copil. Am o vârstă înaintată. Dacă Dumnezeu vrea, ne bucurăm. Dacă nu, ne mulțumim cu ce avem”, a declarat Oana Mizil pentru România TV.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: