Redactia.ro
Home » Știri » Motivul pentru care Marian Vanghelie a bătut-o pe Oana Mizil. Totul a pornit de la un bărbat cunoscut în politică

Motivul pentru care Marian Vanghelie a bătut-o pe Oana Mizil. Totul a pornit de la un bărbat cunoscut în politică

GALERIE FOTO (2)

Ies la iveală tot mai multe detalii despre scandalul monstru dintre Marian Vanghelie și Oana Mizil! S-a aflat acum motivul pentru care fostul edil al Sectorului 5 și-ar fi bătut iubita! Totul ar fi pornit de la un bărbat cunoscut în politică pentru relațiile amoroase ale sale, printre femeile care s-au lăsat cucerite de farmecul celebrului bărbat fiind și fosta asistentă TV Roxana Marcu.

S-a aflat acum motivul pentru care Marian Vanghelie ar fi bătut-o pe iubita lui, Oana Niculescu Mizil. Tot scandalul violent ar fi pornit în urma unei crize de gelozie a fostului edil al Sectorului 5. Se pare că nepoata fostului demnitar comunist Paul Niculescu Mizil ar fi schimbat mai multe mesaje cu un bărbat cunoscut în politică.

Motivul pentru care Vanghelie a bătut-o pe Oana Mizil. Totul a pornit de la un bărbat cunoscut

Este vorba de Bogdan Diaconu, fost deputat cunoscut și pentru relațiile sale, fiind considerat în lumea mondenă un mare cuceritor!

Bogdan Diaconu a fost căsătorit cu fosta gimnastă Maria Olaru. După divorțul de aceasta din urmă, acesta a devenit cunoscut pentru relații amoroase cu mai multe femei celebre. Printre acestea a fost chiar și fosta asistentă TV Roxana Marcu.

Anchetatorii care fac cercetări în urma scandalului monstru de la locuința din Snagov a cuplului Marian Vanghelie – Oana Niculescu Mizil au stabilit că incidentele s-ar fi produs după ce Marian Vanghelie ar fi făcut o criză de gelozie. Surse apropiate cuplului au dezvăluit că în spatele scandalului violent se află fostul deputat PSD Bogdan Diaconu.

Fostul primar al Sectorului 5 ar fi surprins o conversație purtată pe Whatsapp între iubita lui și fostul politician. Și chiar dacă nu au existat suspiciuni privind o relație amoroasă, Vanghelie nu și-ar fi putut stăpâni nervii. Mai mult, fostul primar l-ar fi apelat pe Diaconu pentru a-l amenința cu bătaia, potrivit celor de la Gândul.

Oana Mizil l-a făcut „pușcăriaș” pe Marian Vanghelie

În cele din urmă, s-ar fi certat și cu Oana Niculescu Mizil. În timpul discuțiilor, fostul edil al Sectorului 5 a fost numit „pușcăriaș” de către iubita sa. Mai mult, Mizil i-ar fi spus că „nu mai are mult” și se va duce la penitenciar. În acel moment, Vanghelie ar fi devenit violent. Ar fi lovit-o pe Mizil „cu pumnii, dar și cu picioarele”, așa cum au constatat polițiștii.

Imediat ce a fost agresată, Oana Niculescu Mizil i-ar fi transmis că, dacă va ajunge la închisoare, nu-l va căuta. Fostul primar i-ar fi răspuns că, în cazul în care va fi condamnat, o va ucide înainte de a pleca la penitenciar.

Reacția lui Bogdan Diaconu, după ce Oana Mizil a fost bătută

Întrebat dacă are vreo legătură cu scandalul monstru dintre Vanghelie și Mizil, fostul deputat Bogdan Diaconu a negat orice legătură cu cele petrecute la locuința din Snagov a lui Marian Vanghelie.

„Nu am absolut nicio legătură cu această poveste. Nu am mai vorbit cu doamna Mizil din 2016, de când mi-a încetat mandatul parlamentar”, a declarat, Bogdan Diaconu, pentru Gândul.

Marian Vanghelie, condamnat la 11 ani și 8 luni de închisoare

Pe 13 mai, Tribunalul București l-a condamnat pe Marian Vanghelie la 11 ani și 8 luni de închisoare în dosarul de luare de mită și abuz în serviciu.

Decizia a venit după un proces de șase ani. Vanghelie a fost obligat la plata a 15 milioane de euro, cu titlu de daune materiale către Primăria Sectorului 5. Decizia nu e definitivă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: