Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată hotelul Simonei Halep din Năvodari. Cat costă o noapte de cazare FOTO

Cum arată hotelul Simonei Halep din Năvodari. Cat costă o noapte de cazare FOTO

GALERIE FOTO (5)

Simona Halep este nu doar o tenismenă profesionistă ci și o afaceristă de succes. Sportiva are deschise la mare mai multe hoteluri, din banii câștigați în timpul campionatelor. De curând, a mai deschis unul, în Năvodari.

Cum arată hotelul Simonei Halep din Năvodari. Cat costă o noapte de cazare FOTO

Simona Halep și-a mai deschis un hotel la mare, mai exact, în Năvodari. Locația este una de patru stele, iar condițiile sunt pe măsură. Totul este făcut în așa fel încât cei care-i trec pragul să aibă parte de o cazare confortabilă.

Noul hotel al tenismenei se află în centrul Năvodarului, lângă plaja Kazeboo.”DNH” este denumirea spațiului de cazare pe care Simona Halep îl patronează împreună cu fratele ei, Nicolae. Totodată, hotelul are bine aleasă priveliștea către Marea Neagră. Se poate privi din apropiere valurile acesteia. Hotel, construit din sticlă fumurie, se împarte pe cinci etaje. Pentru întreg design-ul modern, persoanele doritoare să se cazeze aici, trebuie să scoată din buzunar pentru o noapte de cazare între 400 şi 470 lei, potrivit Click.

Simona Halep, vecină de hotel cu Mihai Trăistariu

Hotelul DNH al Simonei Halep se află în apropiere de blocul unde artistul Mihai Trăistariu are închiriate mai multe apartamente. Concret, șase la număr. El este mândru că se învecinează cu sportiva. „Sunt foarte mândru să fiu vecin cu Simona Halep. Ea şi-a făcut acest hotel lângă noi şi toată lumea vorbeşte în zonă că e blocul Simonei Halep. Am văzut că s-a şi cazat acolo la hotelul ei. Eu am făcut bani frumoşi anul acesta cu cele şase apartamente de la mare. Am câştigat un  miliard de lei!”,  a declarat Mihai Trăistariu pentru sursa menționată anterior.

Simona Halep nu are doar hoteluri pe litoral, ci și la munte. În Poiana Brașov deține două spații de cazare cu vedere la masivul Postăvaru.

Simona Halep şi-a luat un hotel în Braşov şi o pensiune în Poiana Braşov | Buna ziua Brasov

Simona Halep vea să-și lanseze propriul vin

În zona orașului Ovidiu, Simona Halep a dat drumul a două plantații viticole, cu investiții de 500.000 de euro Ar vrea să-și deschidă propria afacere cu vin. ”Vrea să-și deschidă o cramă. A depus deja actele pentru autorizația de construcție”, a spus George Scupra, primarul din Ovidiu, într-un interviu pentru focuspress.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: