Redactia.ro
Home » Monden » Simona Halep și Toni Iuruc NU s-au căsătorit, încă! Adevărul despre petrecerea din weekend, mărturisit de tatăl tenismenei

Simona Halep și Toni Iuruc NU s-au căsătorit, încă! Adevărul despre petrecerea din weekend, mărturisit de tatăl tenismenei

GALERIE FOTO (5)

În acest weekend, a fost forfotă în lumea showbiz-ului și a sportului, deoarece mulți au crezut că Simona Halep și Toni Iuruc s-au căsătorit civil în secret. Totul a luat amploare după ce în spațiul public au apărut imagini din timpul unei petreceri cu fast, la care au luat parte toți cei dragi ai sportivei și ai afaceristului. Pentru că nu au apărut imagini și din timpul marelui ”Da!” tatăl sportivei a decis să spună adevărul: cei doi nu și-au unit, încă, destinele! Iată care a fost scopul petrecerii!

Simona Halep și Toni Iuruc NU s-au căsătorit, încă! Adevărul despre petrecerea din weekend, mărturisit de tatăl tenismenei

Când toți credeam că Simona Halep și Toni Iuruc s-au căsătorit civil, în acest weekend, aflăm că, de fapt, adevărul este altul. Tatăl tenismenei, Stere Halep, a dezvăluit că fiica sa și viitorul ginere au organizat, în vila lor din Izvorani, o petrecere care ține de tradiția machedonească. Evenimentul reprezintă un moment de rămas-bun al viitorilor soți de la părinți, după ce reamintim că s-au logodit.

„Nu a fost nicio cununie. Ce s-a scris a fost neadevărat. Simona face totul pe față și nu ar fi ascuns acest moment din viața ei. Ar fi anunțat, așa cum a anunțat și logodna. A fost o petrecere între familii, au venit părinţii lui Toni și viitori nași. Așa se face la noi, la machedoni, înainte de cununia civilă”, a clarificat Stere Halep pentru Click!

Când se vor căsători Simona Halep și Toni Iuruc

Având în vedere că s-au logodit, sunt zvonuri cum că cei doi ar face nunta în septembrie, în Constanța. În privința acestui aspect, dar și al cununiei, tatăl sportivei a mai mărturisit că nu știe nimic și că vestea va fi o surpriză și pentru el și soția sa. Stere Halep a mai spus că tenismena se recuperează în continuare la gamba piciorului și că își dorește nepoți.

”Despre cununie și nuntă nu știu să vă spun nimic, va fi o surpriză și pentru noi. Știu ei detaliile astea. În rest, Simona este bine, urmează în continuare tratamentul la picior, se reface ușor, ușor. Bineînțeles că ne dorim și nepoței”, a mai declarat Stere Halep pentru aceeași sursă.

Simona Halep însărcinată? Ce a declarat subtil Ion Țiriac

Este cunoscut faptul că Ion Țiriac și Simona Halep au o relație apropiată, iar Ion Țiriac chiar a însoțit-o pe sportivă în cantonamente. În cadrul unei conferințe de presă, Ion Țiriac a dat de înțeles că sportiva ar aștepta un copil și că nu s-ar fi accidentat la gamba piciorului. De aceea s-ar fi retras consecutiv de la Roland Garros, Wimbledon și de la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

”Eu cred că Simona nu s-a accidentat, eu cred că ea nu s-a legat bine de la accidentările pe care le-a avut. Îmi doresc tare mult ca această sportivă de excepție să mai stea doi, trei ani. Cu toate că jocul s-a schimbat mult în ultimii ani. Sunt niște fătuci de 17 ani acum… dacă îmi dau o palmă, nu mă mai ridic două săptămâni. Ca Simona să mai joace, trebuie să își refacă fizicul total. Să stea 6, 7, 8 luni, cât e nevoie. Dintotdeauna, Halep a avut un fizic senzațional, dar fragil”, a declarat Ion Țiriac, într-o conferință de presă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: