Redactia.ro
Home » Monden » Vulpița trăiește un adevărat calvar la Blăgești. Ce relație are cu soacra sa

Vulpița trăiește un adevărat calvar la Blăgești. Ce relație are cu soacra sa

GALERIE FOTO (4) Vulpița trăiește un adevărat calvar la Blăgești.

Vulpița trăiește un adevărat calvar la Blăgești. Toată lumea o știe pe Veronica și Viorel Stegaru și drama lor care a fost difuzată aproape un an la televizor. După ce s-au mutat la Blăgești și au dispărut din lumina reflectoarelor, se pare că Vulpița duce o viață amară acasă la socrii săi. Ce spun sătenii?

Vulpița trăiește un adevărat calvar la Blăgești. Ce relație are cu soacra sa

Vulpița trăiește un adevărat calvar la Blăgești. Veronica nu are parte de liniște nici acum, când a adus pe lume al doilea copil. După ce au decis să rămână pentru totdeauna în Blăgești și să trăiască alături de părinții lui Viorel Stegaru, se pare că viața Vulpiței nu mai este deloc una bună. Potrivit sătenilor, soacra Ilinca îi face zile fripte nurorii sale. Aceștia spun că Veronica nu mai este lăsată să vorbească cu nimeni, iar dacă iese pe stradă stă mereu cu capul plecat.

Veronica ar fi devenit femeie de casă, iar acum are grijă de cei doi copii ai săi. În urmă cu câteva luni, tânăra a adus pe lume un băiețel, și mai are o fetiță de aproape trei ani. ”Are grijã de doi copii, iar soacra Ilinca e cu ochii pe ea, ca un spion. Veronica merge cu capul în pãmânt, ca sã nu îsi supere socrii. Am strigat-o, dar s-a întors cu spatele. Nu o lasã sã vorbeascã”, spun vecinii Vulpiței.

De asemenea, soții Stegaru au petrecut în urmă cu câteva zile. Viorel și soția sa au organizat botezul copilului lor, iar evenimentul a fost unul restrâns, dar invitați au fost și reporterii Acces Direct, Radu Rotaru și Doina Stina. Chiar dacă nu mai sunt activit pe rețelele de socializare, Vulpița mai postează din când în când câte o fotografie.

Vecinii rup tăcerea despre Viorel și Vulpița

Una dintre vecinele familiei Stegaru au dezvăluit că faima de la București nu i-a ambiționat să ducă o viață mai bună și să-și depășească condiția. „De când s-au întors din București, nu știu să facă nimic. Ea (Vulpița, n.r.) a mai lucrat pe la o firmă de curățenie, iar el, cu ziua, pe unde a apucat. Să știți că Viorel e mult mai harnic decât Veronica, ei nu-i place munca deloc. Dar nici pe el nu putem să-l lăudam prea tare, căci nu tot timpul are chef de muncă. Uitați, de curând, avem un vecin aici în sat care s-a îndurat să-i dea lui Viorel de muncă”, a declarat femeia.

De asemenea, vecinii sunt de părere că Vulpița și Viorel au făcut al doilea copil doar pentru o sursă de venit în plus. „A rămas gravidă dintr-un accident, noi mai vorbim când ieșim la poartă, pe uliță. Nici nu ai cum să nu vorbești, toată lumea îi știe. Nu îi criticăm neapărat…doar credem că au făcut niște alegeri proaste în viață, alegeri din cauza cărora au ajuns unde au ajuns.

Acum trăiesc din pensia bătrânilor (socrii Vulpiței, n.r.) și din alocațiile celor doi copii. V-am zis, nu vor să muncească. E treaba lor, dacă le place să se chinuie, să se chinuie… păcat de copiii ăia doi, că nu au nicio vină. Nici nu știu ce fel de viitor vor avea. Dumnezeu cu mila”, a mai spus femeia.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: