Redactia.ro
Home » Monden » Ce se mai întâmplă cu Vulpița și Viorel. Postarea de pe Instagram a tinerei din Blăgești

Ce se mai întâmplă cu Vulpița și Viorel. Postarea de pe Instagram a tinerei din Blăgești

GALERIE FOTO (2) Ce mai fac Vulpița și Viorel? Nimeni nu mai știe nimic de soții Stegaru

Vulpița și Viorel au dispărut de ceva timp din lumina reflectoarelor. Soții Stegaru i-au pus pe gânduri pe fanii lor care se întreabă de ce nu mai apar cei doi la Acces Direct. Ei bine, iată că tânăra din Blăgești încă mai ține legătura cu susținătorii ei pe Instagram și a postat ceva care i-a uimit.

Ce se mai întâmplă cu Vulpița și Viorel. Postarea de pe Instagram a tinerei din Blăgești

Vulpița și Viorel și-au pus pe gânduri fanii de când nu mai apar la TV. Cei doi soți au trecut într-un con de umbră, în ultimele luni și mulți se întreabă ce mai fac.

Ultima dată când soții Stegaru apăreau la Acces Direct, Veronica Stegaru era însărcinată și spunea că așteaptă un băiat. Ei bine, aflați că încă nu a născut și așteaptă în continuare să-l aducă pe lume pe cel de al doilea copil al său. Încă este nedumerită asupra numelui celui mic, așa că i-a întrebat pe următorii de pe Instagram.

Vulpita

Veronica și Viorel, vizitați de fetiță

După cum bine știți, Veronica și Viorel mai au o fetiță, pe nume Maria, care nu locuiește cu ei, la Buzău, ci cu bunicii din Blăgești. De curând, cea mică și-a vizitat părinții.

Vulpița și Viorel, criticați de Mirela Vaida

Prezentatoarea emisiunii Acces Direct i-a criticat la un moment dat pe cei doi soți pe motiv că nu și-au găsit un loc de muncă în perioada cât au apărut la TV.

„Nu meritati nimic. Dacã ati stat un an la televizor si nu v-ati dat seama cã vi s-au oferit niste sanse enorme, sã faceti scoalã, sã vã luati permis auto, etc, sã câstigati niste bani, dar ati dat cu piciorul, atunci înseamnã cã sunteti…fãrã cuvinte”, le-a spus  moderatoarea Mirela Vaida, Vulpiței și Viorel.

Anul trecut, în toamnă, Mirela Vaida anunța că Vulpița și Viorel au plecat definitiv de la Acces Direct. Ar fi venit soacra lui Viorel, doamna Ilinca, să le cheme acasă, din cauză că Maria, fetița lor, plânge de dor. Nu a durat mult, căci după o lună absență, Vulpița și Viorel și-au făcut reapariția pe micile ecrane. Și, de această dată nu au mai stat în Capitală, ci au fost mutați într-un sat din Buzău.

”Apropo de viaţă, mai eu de făcut un anunţ şi gata. Sper ca toată lumea să fie fază şi să-l preia. Doamnelor şi domnilor astăzi (n.r. – ieri) este în 7… Zi sfântă, mâine este Sfântă Mărie, hramul multor biserici. După aia vin Sfinţii Părinţi Ioachim şi Ana. Eu zic că e o zi sfântă de azi. Şi o să vă zic de ce. Pentru că astăzi, după aproape 8 luni, poate şi mai bine, despre Vulpiţa şi Vioreo pot spune că… Serialul, oficial s-a încheiat. Se bucură şi cameramanii… (râsete în platou) Dacă mă întrebaţi pe mine ce mă bucur. Acum vă spun sincer de ce mă bucur. Mă bucur dintr-un mare punct de vedere. O dată că ce e mult e prea mult. Nu daţi cu pietre, asta mi-e meseria, asta trebuie să fac. Dar şi dumneavoastră v-a plăcut.

Însă… Fiţi atenţi ce s-a întâmplat. A venit doamna Ilinca (n.r. – mama lui Viorel Stegaru). Ea, personal… Cu o maşină… S-a învârtit domnule pe acolo prin Blăgeşti… A nuu, a plecat cu trenul? Staţi că ma updatează colegii… Şi mai bine! Omenesc, natural şi firesc. I-a luat cu trenul şi a spus «Hai acasă!» «Păi?» «Amândoi!» «Veronico, vii şi tu…» «Am vorbit cu nea Dumitru (n.r. – socrul Vulpiţei), te iartă, te primeşte. Copilul are nevoie de voi.» Cică de două zile plânge de dorul mamei şi al tatălui… Iar eu mă bucur tare mult că au plecat… Nu, chiar au plecat! O să vedeţi, poate o să mai posteze şi o să vă ţină la curent. S-au dus de bunăvoie”, spunea Mirela Vaida anul trecut.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: