Redactia.ro
Home » Monden » Vulpița și Viorel pedepsiți aspru de mama lor după nașterea celui de-al doilea copil. Ce a putut să facă doamna Maria

Vulpița și Viorel pedepsiți aspru de mama lor după nașterea celui de-al doilea copil. Ce a putut să facă doamna Maria

Veronica și Viorel Stegaru au făcut deliciul publicului aprope un an de zile în cadrul unei emisiuni televizate. Cei doi au făcut o adevărată telenovelă din viața lor pe care au expus-o public în fața a milioane de telespectatori. Aceștia au renunțat însă la viața publică după ce Vulpița Veronica a rămas însărcinată pentru a doua oară. Veronica a născut și acum soacra acesteia nu vrea să o mai lase să repete greșelile pe care le-a făcut în trecut, drept pentru care este foarte aspră cu cei doi soți.

Ce „pedeapsă” le-a aplicat doamna Maria, mama lui Viorel

Vulpița a ajuns un personaj controversat după ce și-a înselat soțul și apoi a afirmat că ar fi fost violată de amant. Acest lucru s-a dovedit a fi neadevărat, femeia plecând cu acel bărbat de bună voie.

Vulpița a născut recent un băiețel perfect sănătos, mărindu-și familia. Soacra Vulpiței, doamna Maria de la Blăgești s-a implicat intens în viața celor doi și este foarte severă cu nora sa. Vecinii din sat au declarat că soacra Vulpiței nu o lasă să se ducă la părinții ei sau să folosească telefonul mobil, de frică să nu mai facă și alte probleme încât să îi facă din nou familia de râs.

O duce greu, Ilinca e o femeie severă. Nu o lasă nici să se mai ducă la părinții ei deloc. Nu îi mai dă nici telefonul asupra ei, că se teme să nu intre iar pe internet, să vorbească cu băieții. Era odată la fântână și au întrebat-o: măi Veronica, de ce nu ai stat la București, la televiziune, iar ea a zis că nu a mai vrut să stea, pentru că a pus-o Acces Direct să învețe șoferia, iar ea se temea de mașină și ei nu o credeau. Și de acolo s-a supărat și au zis că pleacă acasă. Acum îi pare rău, că tanti Ilinca îi face viața grea. Dar tace, că nu are unde se duce. Acum are și doi copii.„, au declarat localnicii din Blăgești.

Cu ce se ocupă Vulpița și Viorel

Veronica și Viorel au fost dur criticați din cauza faptului că aceștia nu prea își doreau să muncească și ar fi preferat să le vină totul de-a gata. Cei doi s-au angajat și din ultimele informații, Veronica muncește de acasă pentru o firmă de haine, iar Viorel la o firmă de curățenie unde câștigă
2000-2500 de lei.

Este o colaborare la o firmă de curățenie. Să nu mai zică oamenii că nu muncim. Cei de la firmă sunt foarte mulțumiți de noi. Am avut mai multe apartamente azi, în care am făcut curățenie. Câștigăm bine, nu ne plângem. Doar că ne cheamă pe colaborare, când are nevoie. Eu vreau un serviciu stabil. Și acolo cu serviciu stabil, și aici, la colaborare. Să dea Dumnezeu și Maica Domnului să-mi găsesc un loc de muncă stabil.„, a mărturisit Viorel Stegaru.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: