Redactia.ro
Home » Monden » Vulpița, probleme cu sarcina. Veronica Stegaru a fost dusă de urgență la spital

Vulpița, probleme cu sarcina. Veronica Stegaru a fost dusă de urgență la spital

GALERIE FOTO (2) Veronica Vulpița

Chiar în Vinerea Mare, Vulpița a manifestat dureri de naștere și a crezut că este pe punctul de a-și aduce pe lume copilul din pântec. Iată ce probleme a avut Veronica Stegaru, care este însărcinată în 35 de săptămâni.

Vulpița, probleme cu sarcina. Veronica Stegaru a fost dusă de urgență la spital

Vulpița a fost transportată de urgență în Vinerea Mare, la spitalul din Huși. Veronica a avut dureri de naștere și a fost supusă unui control ginecologic. Medicii i-au spus că are toate șansele să nască destul de curând, pe cale naturală. Așadar, nu a fost lăsată să plece acasă, ci a fost internată, informează Spynews.

Reporterul Acces Direct, Doina Stina, i-a informat pe susținătorii Veronicăi că aceasta se simte bine și că va pleca acasă, curând.”Vero se simte bine, cât de curând va pleca acasă, dar nu singură”, a scris Doina Stina pe Instagram.

Foto: Captură Spynews

Veronica Stegaru va naște un băiat

Vulpița ar putea naște chiar de Paști un băiat. Astfel își va completa familia cu un frățior pentru fetița ei și a lui Viorel, Maria. Deși au existat dubii că bebelușul nu ar fi al soțului ei, ci al unui vecin, Vulpița a negat cu vehemență.

Vulpița, acuzată de socrii săi că nu este însărcinată cu Viorel Stegaru.  “Ei au văzut filmulețul

”Vulpița s-a întâlnit cu bărbasu Cătălinei. Tot satul știe. În săptămâna aia erai toată mușcată pe gât și peste tot. Nu e copilul lui Viorel!”, a spus vecinul familiei Stegaru, dar care a ținut să-și protejeze identitatea.

”Doamna Mirela, mă jur, nu e adevărat”, a fost replica Vulpiței, cu ochii în lacrimi. Ea fost susținută la momentul acuzațiilor și de partenerul ei, Viorel. Acesta nu a dat atenție zvonurilor vecinilor din Blăgești.

”Copilul s-a făcut când eram în carantină. Dacă socotim nu iese cum zice el. În iulie a fost acasă. E în august copilul conceput, aici în București, deci el minte. Dacă e cum zice el, ar avea cinci luni copilul și nu are cinci luni”, spune Viorel.

Reamintim că Vulpița și Viorel s-au făcut remarcați întregii țări, prin emisiunea Acces Direct. Anul trecut, în toamnă, s-a anunțat plecarea lor definitivă din cadrul show-ului TV. Au revenit, însă, peste o lună, iscând alte noi scandaluri. Treptat, au dispărut, din nou, de pe micile ecrane, dar cu siguranță Vulpița va reveni pe sticlă, deoarece trebuie să-și anunțe nașterea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: