Redactia.ro
Home » Monden » Ce nume poartă la școală prințul George. Membrii Familiei Regale nu au nume de familie convenționale

Ce nume poartă la școală prințul George. Membrii Familiei Regale nu au nume de familie convenționale

GALERIE FOTO (4) Ce nume poartă la școală prințul George.

Ce nume poartă la școală prințul George. Fiul lui William și a lui Kate Middleton a mers pentru prima dată la școală în 2017. Spre deosebire de oamenii simpli, membrii Casei Regale nu au nume de familie convenționale, aceștia având titluri oficiale. Cum er strigat prințul George la școală?

Ce nume poartă la școală prințul George. Membrii Familiei Regale nu au nume de familie convenționale

Ce nume poartă la școală prințul George. Cei din familia Casei Regale nu au nume de familie convenționale, spre deosebire de oamenii simpli. Pe Prințul William, oficial, îl cheamă Alteța Sa Regală Prințul William Ducele de Cambridge, iar numele complet este William Arthur Philip Louis. De asemenea, Charles are titlul oficial de Alteța sa Regală Charles Prințul de Wales, cu numele complet Charles Philip Arthur George. Așadar, fiul prințului William, George, poartă la școală titlul oficial de Alteța sa Regală Prințul George de Cambridge, iar numele complet este George Alexander Louis. Titlul oficial al surorii sale este de Majestatea sa Prințesa Charlotte de Cambridge și aceasta este a patra în linie la Tron.

În urma deciziei Casei Regale a Marii Britanii, tânărul este cunoscut ca George Cambridge. În vârstă de opt ani, George este al treilea pe linia de succesiune la tron, dar, experții regali sunt de părere că acesta nu va apuca să trăiască ziua încoronării sale. Înainte ca fiul Ducilor de Cambridge să ajungă Rege, trebuie să se îndeplinească domnia bunicului său, Prințul Charles, și cea a tatălui William. Clive Irving, expert regal și autor al volumului The Last Queen: How Queen Elizabeth II Saved the Monarchy, este de părere că monarhia ar putea fi abolită cu mult timp înainte ca George să ajungă în preajma tronului. Generațiile noi de britanici nu mai sunt interesate de monarhie, așa cum era pe vremea Reginei Elisabeta.

William și Kate nu dețin custodia legală a copiilor lor

Potrivit unei reguli regale veche, Prințul William și Kate Middleton nu dețin custodia legală a copiilor lor. Istoricul regal și fondatorul blogului Royal Musings, Marlene Koeing, a declarat că suveranul are custodia legală a nepoților minori. „Acest lucru datează de la regele George I (conducătorul regatului la începutul anilor 1700), iar legea nu a fost niciodată schimbată. A făcut-o pentru că avea o relaţie foarte proastă cu fiul său, viitorul rege George al II-lea, aşa că au trecut această lege, ceea ce însemna că regele era protectorul nepoţilor săi“, a spus istoricul regal.

Așadar, Regina Elisabeta a deținut și custodia nepoților săi, William și Harry când aceștia erau minori. Momentan nu este clar dacă aceasta are custodia celor trei copii ai lui William, având în vedere că sunt strănepoți. Regele George I nu avea strănepoți atunci când a fost făcută legea. Dacă Prințul Charles va deveni rege, el va avea custodia nepoților săi, George, Charlotte și Louis. Pentru regi, custodia are o semnificație importantă. La un moment dat, Prințesa Diana a cerut să-i ducă pe fiii ei în Australia, dar Regina nu a fost de acord. „Practic, aveau nevoie de permisiunea de a călători. Regina are ultimul cuvânt în ceea ce priveşte deciziile parentale de genul acesta“, a declarat Koenig.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: