Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Marin rupe tăcerea. Care a fost, de fapt, relația ei cu Ion Țiriac

Andreea Marin rupe tăcerea. Care a fost, de fapt, relația ei cu Ion Țiriac

GALERIE FOTO (2)

Ani de-a rândul s-a scris că Andreea Marin și miliardarul român Ion Țiriac au format un cuplu. Speculațiile au apărut după ce ei doi s-au afișat, la începutul anilor 2000, împreună la evenimente. ”Zâna Surprizelor” a făcut lumină în acest caz!

Andreea Marin rupe tăcerea. Care a fost, de fapt, relația ei cu Ion Țiriac

După mai mulți ani de tăcere, s-a aflat dacă Andreea Marin și Ion Țiriac au format, într-adevăr, un cuplu. Invitată în cadrul emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, prezentatoarea de la TVR a făcut lumină în privința acestui subiect.

S-au scris multe despre Andreea Marin și Ion Țiriac, printre care faptul că, la un moment dat, ”Zâna Surprizelor” ar fi fost cerută în căsătorie de miliardarul român, cu un inel prețios, cu diamant. Denise Rifai a întrebat-o, marți seară, dacă ar fi acceptat să-i devină soție lui Ion Țiriac.

Andreea Marin neagă faptul că ar fi trăit o poveste de dragoste cu Ion Țiriac. Dimpotrivă, între ei nu ar exista mai mult de o amiciție. Pentru că simțea că-i face rău, atunci când se afișează alături de el, prezentatoarea a avut grijă să nu mai fie surprinsă în prezența lui.

”Este extrem de stupidă această poveste. Nu aş fi negat un astfel de adevăr. Pentru mine era o onoare o relaţie cu astfel de om. Lucrurile erau duse într-o extremă enervantă. A fost o prietenie foarte frumoasă, mi-e foarte drag de acest om. La un moment dat, eu am decis să mă îndepărtez pentru că simţeam că îi fac rău acestui om”,  a declarat Andreea Marin la Kanal D.

Andreea Marin nu s-ar mai căsători cu niciunul dintre foștii soți

De-a lungul vieții sale, Andreea Marin a fost și este, de altfel, o femeie seducătoare. A cucerit cu frumusețea și inteligența ei mulț bărbați. De câțiva dintre ei a fost și ea atrasă, printre care Ștefan Bănică Jr, tânărul turc Tuncay Ozturk. Întrebată și despre cu care dintre soți nu s-ar mai căsători, Andreea Marin a spus ”cu niciunul”.

”Cu niciunul nu m-aş mai căsători. Cu primul soţ a fost o mare dragoste, dar ne-am căsătorit prea devreme. A doua căsătorie o ştie toată lumea, amândoi eram în lumina reflectoarelor. A treia a fost o greşeală”, a mai explicat prezentatoarea la Kanal D.

În prezent, Andreea Marin are o relație frumoasă, de câțiva ani, cu Adrian Brâncoveanu. Nu sunt căsătoriți, dar locuiesc împreună și, alături de el, Andreea Marin pare că și-a găsit echilibrul sentimental.

Cine este Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin. Lumea știe despre el doar că este consul în Libia - IMPACT

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: