Redactia.ro
Home » Monden » Alina Vidican a avut parte de o nuntă de vis, alături de milionarul Claude Senhoreti! Însă orice invitat a avut de respectat o regulă de aur, ce le-a cerut celebrul pilot tuturor

Alina Vidican a avut parte de o nuntă de vis, alături de milionarul Claude Senhoreti! Însă orice invitat a avut de respectat o regulă de aur, ce le-a cerut celebrul pilot tuturor

GALERIE FOTO (5)

După mariajul eșuat cu Cristi Borcea, Alina Vidican a îmbrăcat a doua oară rochia de mireasă alături de celebrul pilot de curse Claude Senhoreti. Românca a avut parte de o nuntă de vis, alături de milionar, care i-a făcut și un cadou pe măsura evenimentului, cu care a lăsat-o fără cuvinte pe fosta soție a lui Cristi Borcea. Însă toți invitații au avut de respectat o regulă de aur.

După o despărțire fulger de unul dintre cei mai influenți oameni din fotbalul din România, nimeni altul decât Cristi Borcea, Alina Vidican şi-a găsit fericirea tocmai peste ocean, în Statele Unite ale Americii.

Alina Vidican a plecat din România în urma divorțului de Cristi Borcea, iar după un timp l-a întâlnit pe bărbatul care a făcut-o a doua oară mireasă! Este vorba de Claude Senhoreti, un celebru pilot de curse milionar, cel care i-a oferit pe lângă o nuntă de vis, o bijuterie pe patru roți!

Însă a fost și o regulă pe care orice invitat la nunta celor doi îndrăgostiți au trebuit să o respecte cu strictețe.

Alina Vidican, nuntă de vis peste ocean. Regula care a trebuit s-o respecte orice invitat

Alina Vidican a avut parte de o nuntă de vis în Florida, Statele Unite ale Americii. Din primele informații, mireasa a ţinut foarte mult să fie singura persoană îmbrăcată în alb, celebrul ei soț susținând că aceasta ar fi o tradiţie românească, care ar ţine ghinionul departe.

Cu toate că nu este neapărat un obicei din România, se pare că Alina Vidican și-a dorit cu orice preț să alunge orice superstiție, având în vedere mariajul eșuat cu Cristi Borcea.

Mai mult, ar fi fost chiar un dress code impus la nunta celor doi îndrăgostiți! Invitații ar fi fost nevoiți să-și aleagă ținute negre, potrivit unor surse mai apropiate, fiind vorba despre un lucru impus chiar la cererea miresei.

Evenimentul ar fi început la ora 18:00, iar la 00:30 mirii le-au mulțumit invitaților pentru că au participat la nunta lor.

 

Prietenii celor doi îndrăgostiți au împânzit rețelele de socializare cu imagini de la nunta de vis a Alinei Vidican cu Claude Senhoreti, împărtășind cu prietenii virtuali cele mai emoționante sau amuzante momente ale petrecerii.

Despre Claude Senhoreti se știe că este un pilot celebru, cu origini braziliene, care locuieşte în Statele Unite. Acoolo se ocupă de afaceri care au legătură cu autoturisme de lux. Mai mult de atât, este CEO şi proprietarul companiei Sienna Motors, fiind și un împătimit al curselor de maşini.

O dovadă clară a iubirii pe care Claude Senhoreti i-o poartă proaspetei sale soții Alina Vidican a fost darul spectaculos pe care i l-a oferit în cea mai important zi a vieții lor! Este vorba de un bolid de lux, o adevărată bijuterie pe patru roți, al cărui preț este de câteva sute mii de euro. Celebrul pilot i-a înmânat cheile Alinei Vidican chiar în ziua nunții!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: