Redactia.ro
Home » Monden » Cristina Cioran se pregătește să-și aducă fetița acasă. Când va fi cea mică externată

Cristina Cioran se pregătește să-și aducă fetița acasă. Când va fi cea mică externată

Cristina Cioran urmează ca în zilele următoare să-și poată lua fetița acasă, din spital. Asta după ce actrița a născut în urmă cu o lună și jumătate prematur, iar cea mică nu cântărea nici măcar 2 kilograme. Pentru a o aduce la o greutate constantă, doctorii au decis ca bebelușul să mai fie ținut în spital.

Cristina Cioran se pregătește să-și aducă fetița acasă. Când va fi cea mică externată

Fetița Cristinei Cioran se simte mai bine acum. A ajuns la o greutate normală, iar medicii urmează să o externeze. Vestea a fost dată de iubitul Cristinei Cioran, Alex. Cât timp fetița lor a stat internată, el și actrița au vizitat-o, dar nu așa cum și-au dorit, deoarece au trebuit să respecte normele anti-Covid.

„Suntem bine cu toții, din fericire. Este adevărat, nu ne-a fost ușor, dar uite că am reușit să trecem peste toată această perioadă dificilă din viața noastră! Copilul urmează în câteva zile să îl externăm și sper ca totul să fie bine.

Mergem la spital să o vedem de fiecare dată când putem. Regulile în spitale sunt destul de stricte din cauza COVID-ului după cum știm cu toții. I-am pregătit deja și camera ei. Este toată de culoare roz.

Avem emoții pentru când o să vină acasă și eu și Cristina și cred că și micuța. Este un copil dorit de noi. Este și normal să se întâmple așa.

Eu cred că o să ne descurcăm, chiar dacă avem emoții. Eu mai am un copil dintr-o altă căsătorie și știu în mare parte despre ce este vorba., a declarat partenerul de viață al vedetei pentru Impact.ro.

Cristina Cioran trebuia să nască în luna septembrie

Cristina Cioran ar fi trebuit ca luna următoare să nască, însă și-a adus fetița pe lume în a șaptea lună. La acel moment, actrița s-a temut pentru viața ei și a celei mici.

Sunt puternică, și fetița mea este puternică. A venit mai devreme, însă. Rugați-vă pentru mine și pentru ea. Mai mult pentru ea!”, a transmis Cristina Cioran,

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: