Redactia.ro
Home » Monden » Ce planuri avea Prințesa Diana înainte să moară. Dezvăluiri șocante la 24 de ani de la moartea ei

Ce planuri avea Prințesa Diana înainte să moară. Dezvăluiri șocante la 24 de ani de la moartea ei

GALERIE FOTO (4) Ce planuri avea Prințesa Diana înainte să moară.

Ce planuri avea Prințesa Diana înainte să moară. Lady Di avea planuri mărețe, fiind dispusă să-și schimbe în totalitate viața. Din păcate, accidentul tragic în care a fost implicată i-a năruit toate dorințele. Stewart Pearce, unul dintre confidenții Prințesei Diana, a făcut dezvăluiri șocante despre  planurile Dianei înainte să moară.

Ce planuri avea Prințesa Diana înainte să moară. Dezvăluiri șocante la 24 de ani de la moartea ei

Ce planuri avea Prințesa Diana înainte să moară. Prințesa Diana a trăit o viață cum nimeni altcineva a mai trăit. Deși a decedat la 36 de ani, Lady Di a știut cum să le câștige inimile tuturor oamenilor care au cunoscut-o. Stewart Pearce, unul din confidenții săi, cu care ea făcea cursuri de tehnică vocală, a făcut dezvăluiri șocante după 24 de ani de la moartea acesteia. Acesta a declarat că planurile Prințesei aveau legătură cu Hollywod-ul. Potrivit acestuia, prințesa Diana își dorea să se mute în California și să facă filme. Mai mult, își dorea foarte mult să îi ia cu ea pe HArry și William. În ultimii ani din viața Dianei, Stewart a fost o prezență constantă lângă ea, iar visul ei nu era să joace în filme, ci să realizeze filme din spatele camerei de filmat.

Kevin Costner a curtat-o pe Prințesa Diana pentru rolul principal feminin într-o continuare a filmului The Bodyguard, dar se pare că Diana își dorea alteceva. Fayed, iubitul său, lucra într-o industrie cinematografică, iar Prințesa se gândea să se mute în Malibu împreună cu copiii ei.Iar cel mai puternic gând era acela de a începe cu documentare despre misiuni caritabile iar de acolo să treacă la filme de amploare. „Îşi dorea să petreacă mult timp la Hollywood. Cât am lucrat eu cu ea, Diana tocmai începea să îşi exploreze puterea creativă, iar noi am fost foarte apropiaţi chiar în ultimii ei doi ani de viaţă. Deja se consulta intens cu agenţi de top şi alţi oameni influenţi de la Hollywood şi sunt convins că dacă ar fi pus în aplicare ceea ce îşi dorea, ar fi lucrat doar cu cei mai buni oameni din domeniu. Diana se împrietenise cu producătorul câştigător de Oscar Lord David Puttnam, iar el îi făcuse legătura cu mai multe persoane. Chiar înaintea morţii ei el o sfătuia cu cine să stabilească nişteîntâlniri, pe care nu a mai apucat, însă, să le aibă.” spune Pearce.

Viața Prințesei Diana, plină de secrete

Viața Prințesei Diana reprezintă și în ziua de astăzi subiectul multor cărți, filme și documentare. Cel mai probabil, Prințesa Diana a fost cea mai iubită prințesă a ultimelor decenii, fiind alintată de popor „prințesa inimilor”. La 24 de ani de la moartea ei, încă mai ies la iveală amănunte surprinzătoare din viața acesteia.

Până la moartea ei, puțină lume știa ce viață a dus, cine era cu adevărat și ce gânduri o măcinau. După tragicul accident din 31 august 1997, au ieșit la iveală mai multe secrete din viața ei. Prințesa Diana și-a pierdut viața alături de iubitul ei, Dodi Al-Fayed. Cei doi fugeau de paparazzi în Paris, când șoferul mașinii lor a fost orbit de blitz-ul jurnalistilor, lucru dovedit în timpul anchetei. Prințesa Diana nu a murit pe loc, fiind transportată la spital, cu râni grave în zona pieptului, iar în jurul orei 3 dimineață, a murit în urma unui stop cardio-respirator.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: