Redactia.ro
Home » Monden » Ce nume își dorea Prințesa Diana să le pună fiilor săi. Cum trebuia să îi cheme pe cei doi prinți

Ce nume își dorea Prințesa Diana să le pună fiilor săi. Cum trebuia să îi cheme pe cei doi prinți

GALERIE FOTO (5) Ce nume își dorea Prințesa Diana să le pună fiilor săi.

Ce nume își dorea Prințesa Diana să le pună fiilor săi. Familia Regală s-a aflat mereu în centrul atenției, iar membrii au reușit cu greu să ascundă lucruri de ochii curioșilor. Vă putem spune că unele secrete au fost deslușite cu trecerea anilor. Deși puțină lumea știa, Prințesa Diana și-a dorit ca fiii săi, William și Harry să primească alt nume. Ce nume trebuia să primească aceștia?

Ce nume își dorea Prințesa Diana să le pună fiilor săi. Cum trebuia să îi cheme pe cei doi prinți

Ce nume își dorea Prințesa Diana să le pună fiilor săi. Viața Casei Regale a fost întotdeauna un subiect interesant pentru public, iar de multe ori membrii Familiei regale au încercat să ascundă anumite lucruri. Există multe reguli ciudate care trebuiau respectate, dar au existat membrii regali care au trecut peste câteva reguli.

Deși mulți nu știau, Prințesa Diana și Prințul Charles au avut câteva alternative de nume pentru fiii lor. Se spune că Diana și-ar fi dorit ca pe Prințul William să îl cheme doar Arthur, iar pe Prințul Harry doar Albert, dar aceste variante au devenit doar numele mijlocii ale fiilor săi. Pe fiul cel mare al Prințesei Diana îl chemă William Arthur Phillip Louis, iar pe mezin, Harry Charles Albert David.

Ultima fotografie a Prințesei Diana alături de William

Prințesa Diana a avut o relație apropiată cu fiii săi, chiar dacă viața sa a fost extrem de agitată. Aceasta și-a pus întotdeauna copiii pe primul plan. Legăturile care s-au format între cei trei, i-au determinat pe William și Harry să aibă un respect deosebit pentru mama lor. Diana și-a dorit mereu să-și țină copiii departe de lumina reflectoarelor, dar fiul său cel mare, William, a intrat încă de la naștere în atenția publicului.

În una dintre ultimele fotografii ale Prințesei Diana alături de William, cei doi apar zâmbind în timp ce se bucurau de o masă în oraș împreună. Imaginea a fost surprinsă pe 21 august 1997. La câteva zile distanță, Diana avea să moară într-un accident rutier. Prințul William avea la acea vreme 15 ani și se bucura de dragostea mamei sale, iar acest lucru s-a văzut din interacțiunile publice. „Scoția este sursa unor dintre cele mai frumoase și fericite amintiri pe care le am. Eram în Balmoral când am aflat vestea tristă că mama mea a murit. Însă sunt șocat, mi-am găsit liniștea atunci în biserica Crathie Kirk. În întunericul zilelor de doliu care au urmat, am găsti liniște în împrejurimile Scoției. Ca un rezultat, legătura pe care o am cu Scoția va rămâne în mine pentru totdeuna”, a spus William.

Printesa Diana si William

La o ceremonie oficială de deschidere a unei biserici din Scoția, Prințul William a vorbit despre mama sa. Lady Di a avut o relație specială și cu fiul său mai mic, Harry. Pentru a-i aduce un omagiu mamei sale, Prințul Harry și-a numit fiica Diana. Prințesa Diana s-a stins din viață la 36 de ani, pe 31 august 1997, după ce mașina în care se afla împreună cu iubitul ei, a făcut accident.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: