Redactia.ro
Home » Monden » Prințesa Diana a încercat să anuleze nunta cu Prințul Charles, dar surorile sale i-au spus că este prea târziu. De ce a vrut să renunțe Ducesa de Wales la căsătoria cu fiul reginei Elisabeta

Prințesa Diana a încercat să anuleze nunta cu Prințul Charles, dar surorile sale i-au spus că este prea târziu. De ce a vrut să renunțe Ducesa de Wales la căsătoria cu fiul reginei Elisabeta

GALERIE FOTO (4) Prințesa Diana a încercat să anuleze nunta cu Prințul Charles

Prințesa Diana a încercat să anuleze nunta cu Prințul Charles. Potrivit unui expert britanic regal, prințesa Diana ar fi încercat să operească nunta cu prințul Charles, dar deja era prea târziu. Care a fost motivul care a determinat-o pe ducesa de Wales să ia această decizie?

Prințesa Diana a încercat să anuleze nunta cu Prințul Charles, dar surorile sale i-au spus că este prea târziu. De ce a vrut să renunțe Ducesa de Wales la căsătoria cu fiul reginei Elisabeta

Prințesa Diana a încercat să anuleze nunta cu Prințul Charles, dar surorile sale i-au spus că este prea târziu. Într-o nouă serie documentară despre viața Prințesei Diana, numită Diana’s Decades, scoate la iveală noi informații din viața acesteia. Mini-seria este formată din trei episoade, fiecare concentrându-se pe o epocă diferită a vieții ei, cum a inspirat schimbarea socială. Potrivit unui expert regal,Elena Mora, mama prinților William și Harry ar fi fost îngrozită de Charles la începutul relației lor. Cei doi se întâlniseră de câteva ori înainte de a se logodi, iar Diana a fost nevoită să se mute la Palatul Kensington. Odată cu trecerea timpului, prințesa Diana a început să aibă suspiciuni cu privire la relația lui Charles cu Camilla Parker Bowles, iar viața la palat nu era foarte fericită.

Toate acestea au determinat-o pe Diana să își dorească să fugă înainte de nunta cu Charles, dar surorile sale, Lady Sarah McCorquodale și Jane, baroneasa Fellowes, au sfătuit-o să nu facă un gest necugetat pentru că deja era prea târziu să mai anuleze nunta. „Toată lumea știe că Diana a vrut să fugă, cu două zile înainte de nuntă. Si surorile ei i-au spus:„ dragă, fața ta e pe toate cupele și prosoapele Împărăției. Este prea târziu”, a declarat expertul regal. De asemenea, specialistul a declarat că și prințul Charles a vrut să anuleze nunta cu Diana și a încercat să primească sprijinul prietenilor săi.

Mai mult, se pare că Prințul de Whales ar fi scris o scrisoare în care menționa că tatăl lui, Prințul Philip l-ar fi obligat să se căsătorească cu Diana. „Cu două zile înainte de nuntă, el le-a arătat prietenilor săi o scrisoare în care tatăl său de fapt i-a ordonat, pentru onoarea fetei și pentru protecția familiei, să se căsătorească cu ea”, a spus Elena Mora.

Charles și Diana nu voiau să se căsătorească

Cert este că atât Diana, cât și Charles au avut îndoieli serioase înainte de nuntă, dar într-un final, cei doi au legat nodul în fața a milioane de telespectatori din întreaga lume. Ei bine, nu a trecut mult timp până când problemele au început să apară în căsnicia lor.

Printesa Diana

Prințesa Diana a avut depresie postmaternă după nașterea prințului William, iar mai târziu a declarat că nu prea au existat înțelegeri din partea membrilor Casei Regale. În 1986, Charles și-a reluat aventura cu Camilla, iar acest lucru a determinat-o pe prințesa de Wales să se refugieze în brațele altor bărbați. În 1992, cei doi au decis să se separe, iar divorțul s-a finalizat în 1996. Un an mai târziu, prințesa Diana avea să-și piardă viața într-un accidet rutier.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: