Redactia.ro
Home » Știri » Prințul Charles nu vrea ca nepotul său, Archie, să moștenească tronul Marii Britanii. Cum va împiedica acest lucru

Prințul Charles nu vrea ca nepotul său, Archie, să moștenească tronul Marii Britanii. Cum va împiedica acest lucru

Prințul Charles nu vrea ca Archie să ajungă prinț

Surse apropiate familiei regale britanice susțin că Prințul Charles va face tot ce-i stă în putință pentru ca Archie, nepotul lui, să nu ajungă pe tronul Marii Britanii. Prințul Charles, moștenitorul Coroanei Britanice, după plecarea Reginei Elisabeta a II-a, va shimba legi ale Casei Regale, vechi de sute de ani.

Prințul Charles nu vrea ca nepotul său, Archie, să moștenească tronul Marii Britanii. Cum va împiedica acest lucru

Fiul lui Meghan Markle și Harry, Archie, ar reprezenta o amenințare pentru Prințul Charles, în ceea ce privește moștenirea tronului Palatului Buckingham, spun surse apropiate familiei regale britanice. Motivele Prințului Charles, viitorul rege al Regatului Unit după plecarea Reginei Elisabeta a II-a, ar fi de natură financiară, scrie DailyMail.

Prinţul Charles a fost desemnat succesorul reginei Elisabeta la conducerea Commonwealth | Romania Libera

Foto: Regina Elisabeta a II-a și Prințul Charles

Archie are dreptul la titlul de prinț, chiar dacă părinții lui au renunțat la atribuțiile regale. Cu toate acestea, Meghan Markle și Harry au spus, la un moment dat, că: ”Nu va fi niciodată prinț, chiar și atunci când Charles va deveni rege”, potrivit sursei regale britanice.

Se pare că Prințul Charles are o temere legate de succesorii tronului britanic. Așa că, în următoarea perioadă, el vrea să reducă numărul persoanelor din linia directă a tronului. Totodată, va acționa în instanță, pentru a schimba din legile Coroanei Britanice, unele vechi chiar și de secole. În ceea ce privește partea financiară, familia regală britanică trăiește din taxele și impozitele bugetului Angliei. Drept urmare, este de părere că în viitor, britanicii nu vor mai plăti pentru susținerea monarhiei, având în vedere că se extinde. Prințul Charles ar fi discutat despre acest lucru și cu Meghan și Markle, fapt care a crescut tensiunea din familia regală britanică.

Când se va retrage de la tron Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii

Tot surse ale Palaltului Buckingham spun că în următoarea perioadă, Regina Elisabeta a II-a plănuiește să plece de la tronul Marii Britanii. Ar vrea să se retragă la Castelul Windsor, iar la Palatul Buckingham să treacă rareori, la anumite întruniri.  Regina Elisabeta a II-a ar dori să decurgă la acest gest, deoarece vrea să trăiască în liniște, fiind afectată de moartea Prințului Philip, care s-a stins din viață pe 9 aprilie 2021. Potrivit protocolului, Prințul Charles o va înlocui pe Regina Elisabeta a II-a, mama lui.

A căzut Forth Bridge!“ Codul care va anunţa moartea Prinţului Philip şi cum va arăta înmormântarea dorită de soţul reginei, una gândită chiar de el

Foto: Regina Elisabeta și Prințul Philip

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: