Redactia.ro
Home » Monden » Cine a fost bărbatul pe care Prințesa Diana l-a iubit cel mai mult. Cum a decurs prima întâlnirea dintre ei

Cine a fost bărbatul pe care Prințesa Diana l-a iubit cel mai mult. Cum a decurs prima întâlnirea dintre ei

GALERIE FOTO (5)

Cine a fost bărbatul pe care Prințesa Diana l-a iubit cel mai mult. Probabil că Diana ar fi fost, chiar și astăzi, la fel de elegantă și rafinată. Din nefericire, a plecat dintre noi mult prea devreme și nu a mai apucat să trăiască noile vremuri alături de bărbatul pe care îl iubea. Deși nu multă lume știe, Diana l-a iubit foarte mult pe chirurgul pakistanez Hasnat Khan. Care este povestea lor de dragoste?

Cine a fost bărbatul pe care Prințesa Diana l-a iubit cel mai mult. Cum a decurs prima întâlnirea dintre ei

Cine a fost bărbatul pe care Prințesa Diana l-a iubit cel mai mult. Pe 31 august 1997, Prințesa Inimilor se stingea din viață, șocând pe toată lumea. Moartea Prințesei Diana a întristat milioane de oameni, aceasta fiind cea mai apreciată femeie din acea perioadă. Dacă ar fi trăit, astăzi probabil își trăia viața alături de bărbatul iubit. Cu toate astea, acesta nu a fost Dodi Fayed, bărbatul alături de care a murit în accidentul din Paris. Este vorba despre chirurgul pakistanez Hasnat Khan, în vârstă de 63 de ani.

Diana a fost extrem de îndrăgostită de el, dar relația lor a durat doi ani. Autoarea volumului The Diana Chronicles, Tina Brown, a declarat că Prințesa Diana l-a întâlnit pe doctorul Khan în 1995, la spitalul Royal Brompton. Se pare că a fost dragoste la prima vedere pentru ea, dar pentru el lucrurile au stat diferit. Spre surprinderea ei, doctorul aproape că nu a observa-o pe Diana, iar aceasta niciodată nu a fost trecută cu vederea de către cineva. După două săptămâni, Diana și Hasnat s-au întâlnit în casa unchiului și mătușii chirurgului. „Nu m-am gândit niciun minut că va accepta să vină cu mine. Am fost foarte surprins când a zic ca vrea. După această întâlnire, prietenia noastră s-a transformat într-o relaţie amoroasă”, a mărturisit Hasnat poliţiei în 2004. Astfel, cei doi au trăit o poveste de dragoste frumoasă dar scurtă. După doi ani de iubire, Khan a decis să pună capăt poveștii atunci când a realizat că Diana era extrem de cunoscută.

Printesa Diana si Hasnat Khan
Hasnat Khan
Chirurgul pakistanez Hasnet Khan

Familia lui Hasnat nu a acceptat-o pe Diana

Potrivit informațiilor din Vanity Fair, Diana și-ar fi dorit să se căsătorească cu Khan. Mai mult, aceasta era dispusă să se convertească la Islam pentru a-și mulțumi iubitul. Din cauza mentalității familiei lui Hasnat Khan, Diana nu a fost acceptată niciodată de aceasta. „Un fiu care se căsătorește cu o femeie de altă religie este cel mai crunt coșmar pentru o familie musulmană, a spus Jemima Khan, prietena Dianei.

După despărțirea de Prințesa Diana, medicul chirurg s-a căsătorit cu Hadia Sher Ali, în Pakistan. Căsătoria lor a durat doi ani, după care au divorțat. În prezent, Prințul William vizitează de multe ori Pakistanul, țara pe care mama lui o iubea. Mai mult, William și soția sa, s-au întâlnit cu premierul pakistanez Imran Khan, care este verișorul lui Hasmat Khan, fostul iubit al mamei sale. O altă piedică în relația Dianei cu celebrul doctor a fost faptul că acesta nu ar fi acceptat niciodată să își trăiască iubirea în văzul tuturor.

Kate si William impreuna cu premierul Pakistanului
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: