Redactia.ro
Home » Știri » Cum și-a sărbătorit Prințesa Diana ultima aniversare. Cadoul extravagant pe care Donald Trump i l-a dăruit

Cum și-a sărbătorit Prințesa Diana ultima aniversare. Cadoul extravagant pe care Donald Trump i l-a dăruit

GALERIE FOTO (6) Cum și-a sărbătorit Prințesa Diana ultima aniversare

Cum și-a sărbătorit Prințesa Diana ultima aniversare. Joi, 1 iulie, Prințesa Diana împlinea 60 de ani, iar cu această ocazie Prinții William și Harry se vor întâlni pentru a dezveli statuia comandată în memoria mamei lor. Din păcate, Prințesa Diana s-a stins din viață în 1997, în urma unui accident rutier. Cum și-a sărbătorit Prințesa Inimilor ultima aniversare?

Cum și-a sărbătorit Prințesa Diana ultima aniversare. Cadoul extravagant pe care Donald Trump i l-a dăruit

Cum și-a sărbătorit Prințesa Diana ultima aniversare. Prinții William și Harry se vor reuni pentru a comemora ziua de naștere a mamei lor, Prințesa Diana, care ar fi împlinit 60 de ani. Cei doi frați au comandat o statuie pentru a comemora două decenii de la moartea sa. Multă lume este nerăbdătoare să urmărească momentul și să vadă cum arată statuia. Evenimentul va avea locf în Grădina Scufundată a Palatului Kensington, fosta casă a Prințesei Diana.

În ultima zi de naștere, Prințesa Diana a primit peste 90 de buchete de flori și numeroae felicitări și mesaje, printre care și un buchet imens de la un miliardar care o ceruse în căsătorie recent. Acesta avea obișnuința de a-i trimite câte un buchet de flori săptămânal, în speranța că-i va lua cererea în căsătorie în serios.

Cel mai special cadou a fost cel de la Harry, fiul ei cel mic, care era la școală la acea vreme. Acesta a sunat-o pe mama lui și i-a cântat „La mulți ani”, alături de toți prietenii lui de la școală. De asemenea, Donald Trump i-a cumpărat prințesei un buchet de flori extrem de special. Fostul președinte al SUA se numără printre cei care au curtat-o pe Diana după divorțul de Charles.

Seara, Prințesa Diana a participat la un eveniment public, a aniversarea de un secol al Galeriei Tate din Londra. Atunci, Prințesa Inimilor a purtat una dintre cele mai memorabile ținute ale ei. A îmbrăcat o rochie neagră mulată, lungă și sclipitoare, de la designerul Jacques Azagury. „Era mai fericită decât am văzut-o vreodată. Avea ceva în felul ei de-a fi – un soi de încredere de sine nou-descoperită”, a spus designerul Jacques Azagury.

Donald Trump, cadouri speciale pentru Printesa Diana

Prințul Charles și Diana au fost căsătoriți timp de 15 ani, dar relația lor a fost una tumultoasă. Povestea de dragoste s-a sfârșit în 1996, iar după ce a devenit o femeie liberă, Diana a început să fie curtată de mulți bărbați, printre ei și Donald Trump. Fostul președinte al Statelor Unite al Americii era îndrăgostit de frumusețea Dianei, motiv pentru care îi trimitea multe cadouri. „El o bambarda pe Diana la Palatul Kensington cu buchete imense de flori, fiecare în valoare de sute de lire sterline. Trump o vedea în mod clar pe Diana ca fiind ultima sa soţie trofeu”, spune prietena Prinţesei, Selina Scott. Cu toate astea, nu a reușit să o cucerească pe aceasta. Ba din contră, Prințesa Diana s-ar fi simțit agasată de insistenta lui Donald Trump.

Donald Trump

Prințesa Diana a murit într-un accident rutier la vârsta de 36 de ani, pe 31 august 1997. Aceasta se afla în mașină cu iubitul ei, în timp ce paparazzi îi urmăreau pentru a surprinde imagini cu cei doi. Din păcate, Diana și Dodi au murit în tunelul stradal Pont de l’Alma din Paris, după ce șoferul a pierdut controlul mașinii.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: