Redactia.ro
Home » Monden » Care au fost ultimele cuvinte ale Prințesei Diana. Dezvăluirile emoționante făcute de un pompier: „Doamne, ce s-a întâmplat?”

Care au fost ultimele cuvinte ale Prințesei Diana. Dezvăluirile emoționante făcute de un pompier: „Doamne, ce s-a întâmplat?”

GALERIE FOTO (3) Care au fost ultimele cuvinte ale Prințesei Diana.

Care au fost ultimele cuvinte ale Prințesei Diana. Moartea Prințesei Diana a șocat o lume întreagă. Mama prinților William și Harry a fost, cel mai probabil, cea mai iubită și apreciată femeie din lume. La aproape 24 de ani de la moartea acesteia, un pompier care a ajuns la locul accidentului în care și-a pierdut viața Lady Di, a spus care au fost ultimele cuvinte ale acesteia.

Care au fost ultimele cuvinte ale Prințesei Diana. Dezvăluirile emoționante făcute de un pompier: „Doamne, ce s-a întâmplat?”

Care au fost ultimele cuvinte ale Prințesei Diana. Pe 31 august, 1997, Prințesa Diana și-a pierdut viața într-un cumplit accident rutier. Aceasta se afla împreună cu iubitul ei, iar pentru a scăpa de paparazzi care îi urmăreau, șoferul a accelarat iar în tunelul de sub podul Alma din Paris, mașina în care se aflau s-a izbit frontal de perete.

Accidentul i-a ucis pe loc pe cei doi bărbați, iar pe Diana a rănit-o grav. Xavier Gourmelon a fost pompierul care a ajuns la locul accidentului și i-a acordat primul ajutor Prințesei Diana. La mai bine de 20 de ani de la tragedie, pompierul a mărturisit care au fost ultimele cuvinte pe care Printesa de Wales le-a rostit. „Vedeam că este rănită serios la umărul drept, dar n-am mai observat alte răni semnificative. Nu avea sânge pe ea. Să fiu sincer, am crezut că va supravieţui. Din câte ştiu eu, era în viaţă când a fost pusă în ambulanţă şi mă aşteptam să trăiască“, a declarat Xavier Gourmelon.

Pompierul a spus că ultimele cuvinte rostite de Diana au fost unele de șoc. Diana ar fi spus: „Dumnezeule, ce s-a intamplat?”. Prințesa Diana nu a murit pe loc, aceasta a decedat, de fapt, în jurul orei 3 dimineața, în urma unui stop cardio respirator.

De asemenea, medicul Frederic Mailliez, care se afla în zonă la momentul accidentului, i-a acordat primul ajor Dianei. Acesta a declarat că nu știa cine este, de fapt, victima. „Am descoperit atunci că era cea mai frumoasă femeie și nu avea răni pe față. Nu sângera, dar era aproape inconștientă și avea dificultăți de respirație ”, a mai spus Mailliez.

Ulterior, a descoperit că este vorba despre Prințesa Diana.„Am părăsit scena fără să știu pe cine tratam. Era complet intactă, fără urme sau pete sau machiaj. Complet natural. Și era o femeie cu adevărat frumoasă și părea că … aproape că poți vorbi cu ea ”, a spus el pentru Daily Mail.

24 de ani de la moarte Prințesei Diana

Pe 31 august 2021 se vor împlinit 24 de ani de la moartea Prințesei Diana. Un post de televiziune britanic a difuzat în 2019 un documentar realizat cu detalii despre ce s-a întâmplat și care a fost atmosfera la Palatul Buckingham după ce Prințesa Diana a murit.

În documentar sunt citați prințul Harry, dar și jurnalistul Richard Key, bun prieten al Dianei. „Unul dintre cele mai dificile lucruri pentru un părinte este să le spună copiilor lui că celălalt părinte a murit. Cum te descurci cu asta nu ştiu. Dar el a fost acolo pentru noi. A fost unul din doi care a rămas şi a încercat să facă ce a putut pentru a se asigura că suntem protejaţi“, a spus Prinţul Harry.

Prințul Harry avea 13 ani când mama sa a murit, iar William avea 15 ani. Harry a vrut să meargă cu printul Charles pentru a recupera trupul Dianei, dar tatăl lui i-a interzis acest lucru. „Charles a luat decizia să plece la Paris pentru a aduce înapoi trupul Dianei. A fost o mişcare surprinzătoare şi îndrăzneaţă. Era un fost soţ, nu avea niciun drept să fie acolo, spre deosebire de tatăl sau fiii ei. Charles a vrut să ia avionul regal spre Paris, dar Regina nu a permis acest lucru. Prioritatea Reginei şi a Prinţului Charles erau băieţii. Charles s-a luptat mai mult pentru Diana în acel moment decât a luptat pentru ea când încă se afla în viaţa lui“, a dezvăluit Richard Kay.

Lady D, asasinată?
Conform declarațiilor sale, citate de Express.co.uk, Lady D a fost asasinată și avea „multe motive credibile și absolut de înțeles” pentru a se teme că este spionată, din cauza faptului că reprezenta o amenințare pentru familia regală și întreaga instituție monarhică.

„Am toate motivele să cred că acele decese au reprezentat rezultatul unei crime. A existat o combinație de motive pentru a explica dorința unora de a-i vedea morți pe prințesa Diana și pe Dodi, multe dintre aceste motive fiind repetate de multe ori de Mohamed Al Fayed”, a dezvăluit avocatul, care l-a reprezentat și pe afaceristul Mohamed Al Fayed în timpul anchetei.

Unul dintre aceste motive este faptul că Diana ar fi fost însărcinată cu Dodi, iar cei doi plănuiau să se căsătorească. Mohamed Al Fayed a declarat de multe ori în cadrul interviurilor pe care le-a acordat că ambii au fost victimele rasismului, deoarece fiul său era musulman.

Mansfield mai spune că Lady D urma să dea publicității un jurnal exploziv pentru a demasca cele mai importante persoane din Marea Britanie, implicate în producția și traficul de mine terestre.

„Toată lumea își amintește de campania ei împotriva minelor anti-persoană. Toată lumea își dă seama că implicarea unor britanici în traficul international de arme, în special minele anti-personal, a fost și este corelată cu interese financiare mari”, a adăugat acesta.

Avocatul spune că accidentul de mașină în care Diana și-a pierdut viata la Paris, pe 31 august 1997, și campania ei împotriva minelor anti-personal au avut o legătură: „Fusese în Angola și urma să meargă în Cambodgia. În Marea Britanie a fost produs un număr mare de mine anti-personal. Ea afirmase că avea un jurnal exploziv și urma să dezvăluie numele celor implicați în piața britanică de armament. Un martor apropiat de prințesă a declarat că aceasta deținea un jurnal și o casetă cu informații cruciale, care au dispărut”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: