Redactia.ro
Home » Monden » Gina Pistol și Smiley au apelat la ajutorul unei bone. Cum arată femeia ce are grijă de micuța Josephine

Gina Pistol și Smiley au apelat la ajutorul unei bone. Cum arată femeia ce are grijă de micuța Josephine

Gina Pistol și Smiley, ipostază romantică la apus.

Gina Pistol și Smiley se bucură de fiecare clipă alături de fiica lor de la venirea acesteia pe lume. Se pare că cei doi au simțit nevoia de puțin ajutor și au apelat la o bonă. Cei doi au fost surprinși pe Calea Victoriei alături de micuța Josephine și noua angajată a familiei. Cum arată bona aleasă de Gina Pistol.

Gina Pistol și Smiley au angajat o bonă pentru a-i ajuta cu creșterea micuței Josephine

Zilele trecute, Gina Pistol și Smiley au decis să facă o plimbare relaxantă pe Calea Victoriei. Aceștia au mers la o terasă, dar nu au fost singuri. Cuplul a fost suprins alături de micuța Josephine și „noua membră a familiei”, bona fiicei lor. Noua angajată este o domnișoară blondă tinerică care pare să se descurce de minune cu micuța Josephine. Toți membrii familiei erau îmbrăcați casual și s-au bucurat de ziua însorită din Capitală.

sursa foto: cancan.ro

De ce Gina Pistol nu vrea să îi publice fața Josephinei

Fanii celor doi așteaptă cu sufletul la gură momentul în care aceștia vor publica o poză cu fața micuței. Toți sunt curioși cu cine seamănă Josephine. Aceștia au fost adesea întrebați care este motivul pentru care o „țin ascunsă” pe fiica lor. Atât Gina Pistol, cât și Smiley au oferit explicații in mediul online.

„Este alegerea noastră. Însă nici nu-i judec pe cei care o fac. Eu consider că nu are sens să expun copila la toată energia asta dubioasă de bântuie în mediul online. Cel puțin nu acum” , a povestit Gina pe Instagram.

„Pentru mine este foarte clar. În momentul în care îmi va spune cu cuvintele ei că își dorește neapărat să ajungă pe TikTok, atunci o să apară și ea pe TikTok. Deocamdată nu înțeleg ce îmi spune. Ea zice ceva, dar nu știu exact ce spune”, le-a transmis Smiley fanilor săi.

Cum se descurcă Smiley în postura de tătic

Smiley a fost invitat în cadrul unei emisiuni unde a făcut declarații despre viața de tătic. Artistul a povestit detalii surprinzătoare, cum ar fi faptul că nu se sfiește să schimbe scutece sau să o legene pe picioare pe fiica sa. El a mai povestit faptul că nu știe să cânte cântece de leagăn, dar improvizează de dragul micuței Josephine. Smiley a spus că este foarte fericit pentru că acum cea mică doarme toată noaptea singură și rareori el sau Gina trebuie să se trezească fiincă cea mică plânge.

Mă simt mai bucuros , fericit, motivat, mai responsabil și mai optimist de când sunt tată. Schimb scutece, legăn copilul, îi cânt, fac tot ce trebuie. Eu nu știu cântece de copii deloc și improvizez, mă trezesc cântând. Acum e mult mai activă, se întoarce de pe o parte pe alta și e mai greu. Nu prea am avut probleme cu colicii. Suntem în etapa când îi cresc dinții. Nu mai prea doarme ziua, dar noaptea doarme. Și doarme toată noaptea singură în camera ei. E foarte liniștită, mi-e și frică să nu cobesc.„, a povestit Smiley.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: