Redactia.ro
Home » Monden » Raluca Bădulescu este mai slabă ca oricând! Cum reușește vedeta să-și păstreze silueta

Raluca Bădulescu este mai slabă ca oricând! Cum reușește vedeta să-și păstreze silueta

Raluca Bădulescu este mai slabă ca oricând! Cum reușește vedeta să-și păstreze silueta

Raluca Bădulescu arată mai bine ca oricând! ”Regina” de la ”Bravo, ai stil!” le-a arătat tuturor silueta ei de invidiat odată cu începutul noului sezon. 

Raluca Bădulescu este mai slabă ca oricând! Cum reușește vedeta să-și păstreze silueta

Raluca Bădulescu este una dintre cele mai apreciate vedete din showzbiz. ”Regina” așa cum este numită, și-a dorit tot timpul să aibă o siluetă de invidiat, și iată că acum chiar o are! Odată cu începutul noului sezon din ”Bravo, ai stil! Celbrities”, jurata a uimit prin apariția ei.

Raluca Bădulescu a avut o sincopă în greutate la finalul sezonului trecut al emisiunii ”Bravo, ai stil! Celbrities”, când scăpase din nou lucrurile de sub control. Acum, după o vară cu petreceri la Ibiza şi lansarea unei noi colecţii împreună cu designerul Alexandru Raicu, Raluca Bădulescu a revenit la dimensiunile post-operaţie, ba chiar arată mai bine ca oricând.

Vedeta se simte minunat în aceste momente și este foarte fericită că silueta ei este exact așa cum și-a dorit. În prima ediție a noului sezon, jurata a defilat în cea mai sexy ţinută, alegând să-şi pună în valoare picioarele incredibile. Kilogramele pierdute în ultimul an se datorează revenirii la meniul impus de medicul Copăescu, care a operat-o, şi care a dat roade şi prima dată. Practic, mănâncă aproape orice, dar în cantităţi infime.

”Eu aşa fac şi mănânc orice, dar în cantităţi mici. Ideea e să nu măreşti cantitatea pe care o mănânci. Acum mănânc orice, pentru că sunt pofticioasă. Nu ţin regim special, dar mănânc o gură de ciocolată în fiecare zi, mănânc şi fast-food din când în când. Poţi lua o gură dintr-o porţie de paste. Vrei să mănânci paste? Mănâncă două furculiţe, dar atât. Peste 2 ore mai mănânci două furculiţe. Seara poţi mânca o felie de pizza. O felie, nu o pizza întreagă”, spune Raluca Bădulescu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Raluca Badulescu (@raluca.badulescu)

Secretul dietei ținute de Raluca Bădulescu

Raluca Bădulescu are formată o comunitate mare și frumoasă pe rețelele sociale. Ea publică aprope zilnic fotografii cu ceea ce face, ceea ce poartă și unde se află. În ultimele luni fanii au observat că vedeta a slăbit considerabil, cu toate că era deja foarte slabă în urma unei operații de micșorare de stomac. Chiar ea a ieșit public și a povestit experiența operației pe care a ales să o facă pentru a avea o nouă imagine.

”După intervenția chirurgicală la domnul profesor Copăescu, care mi-a schimbat viața efectiv, am mai făcut intervenții estetice minore ca să mă mai aranjez. Prima lună după intervenție înseamnă regim alimentar bazat pe lichid. Practic ai stomacul unui bebeluș. Nu simți nimic în timpul operației, dar o lună de zile doar lichide consumi. Ușor, ușor se transformă în piureuri, însă mănânci exact ca un bebeluș. Poți mânca piure de broccoli, piure de cartofi, foarte, foarte pasat. Poți consuma budinici din acelea, shake-uri, vitamine, pentru ca organismul să se simtă în forță”, a spus Raluca Bădulescu.

Raluca Bădulescu a dezvăluit și care este regimul ei alimentar și ce alimente consumă de când are stomacul micșorat. Vedeta a afirmat că ea nu crede în regimurile drastice și că rețeta succesului în ceea ce privește aliemntația echilibrată o reprezintă mesele mici și dese.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: