Redactia.ro
Home » Monden » Gabriela Prisăcariu, imagine emoționantă cu fiul său. Cum s-a fotografiat soția lui Dani Oțil cu cel mic

Gabriela Prisăcariu, imagine emoționantă cu fiul său. Cum s-a fotografiat soția lui Dani Oțil cu cel mic

GALERIE FOTO (3) Ce studii are Gabriela Prisăcariu și cu ce se ocupă soția lui Dani Oțil

Gabriela Prisăcariu, imagine emoționantă cu fiul său. Soția lui Dani Oțil a născut în urmă cu câteva zile, aducând pe lume un băiețel perfect sănătos. Gabriela Prisăcariu trăiește cele mai frumoase momente din viața sa. Recent, blondina s-a fotografiat alături de fiul său. Internauții au fost în extaz!

Gabriela Prisăcariu, imagine emoționantă cu fiul său. Cum s-a fotografiat soția lui Dani Oțil cu cel mic

Gabriela Prisăcariu, imagine emoționantă cu fiul său. Dani Oțil și soția sa trăiesc cea mai intensă și frumoasă perioadă din viața lor. În urmă cu câteva zile a venit pe lume primul lor copil, un băiețel. Cârcel, așa cum l-au poreclit părinții săi, este adorat de mama sa, care a postat recent o poză cu el. Gabriela Prisăcariu abia își mai poate lua privirea de la fiul său. Pentru că are o relație specială cu fanii săi, Gabriela a postat pe rețelele de socializare o imagine emoționantă alături de fiul său. În timp ce se afla întinsă pe canapea, iar micuțul stătea cu capul pe pieptul ei, blondina a decis să imortalizeze momentul. Soția lui Dani Oțil nu i-a arătat chipul fiului ei, punând un emoticon drăguț pe fața acestuia. Imaginea a stârnit reacții imediate din partea fanilor.

Gabriela Prisacariu si bebelusul ei

Dani Oțil, despre prima noapte alături de fiul săur

După ce a depășit marile emoții pe care le-a avut când s-a întâlnit prima dată cu fiul său, Dani Oțil a luat parte la altele în momentul în care a petrecut noaptea alături de bebelușul său. Având grijă să nu-i lipsească nimic fiului lor, Gabriela și Dani nu au dormit toată noaptea, fiind atenți la fiecare mișcare și sunet al celui mic.„Prima noapte cu bebelușul acasă. Am dormit cam cât dormi când ești student și îți aduci iubita la cămin, dar stai în cameră cu încă patru băieți.’, a scris Dani Oțil pe pagina sa de Instagram.

Dani Otil si fiul sau

În vârstă de 41 de ani, Dani Oțil și-a surprins fanii cu o scrisoare emoționantă dedicată fiului său. „Dragul meu «Cârcel» sau «Mâini de bătrânel», nu mă apuc acum să îți scriu mult, pentru că am mai scris acum 10 ani o scrisoare și 6 milioane de români au vorbit doar despre asta o vară întreagă… Ți-aș compune un cântec, o poezie, cum fac alți tați mai talentați. Ar suna prost amândouă și nu vreau să te fac de râs din prima zi de viață… Avem timp pentru asta. Îți las rândurile astea aici, ca peste 10, 15 ani să dai scroll juma de oră până ajungi la postare și să înțelegi starea noastră, cât de mult te-am dorit, dar și panica ce ne-a cuprins.Tu ești fragil acum, dar promit să te fac puternic și rezistent… Pentru că, în scurt timp, eu voi fi cel fragil (vârsta mea nu e de ședințe cu părinții, ci cu bunicii). Nu voi încerca să te transform în rezultatul sumei frustrărilor mele sportive sau profesionale. Tu NU vei fi un Dani Oțil mai bun. Tu vei fi tu. Bine…Tu ești fragil acum, dar promit să te fac puternic și rezistent… Pentru că, în scurt timp, eu voi fi cel fragil (vârsta mea nu e de ședințe cu părinții, ci cu bunicii). Nu voi încerca să te transform în rezultatul sumei frustrărilor mele sportive sau profesionale. Tu NU vei fi un Dani Oțil mai bun. Tu vei fi tu. Bine…„, a fost scrisoarea lui Dani pentru fiul sau.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: